ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

No land... for the poor

Tweet
Share
Tweet
Share

Αν μεταβείτε αυτές τις μέρες στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην οδό Εμμ. Μπενάκη και Αραχώβης στα Εξάρχεια το μάτι σας θα αντικρίσει ένα έργο τέχνης με κοινωνικό μήνυμα. Το δημιούργημα έχει τίτλο «No land for the poor» και όπως γράφει ο καλλιτέχνης, Wild Drawing, ή WD, είναι αφιερωμένο στον φτωχό και στον άστεγο στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Ο δημιουργός έχει γεννηθεί στο Μπαλί της Ινδονησίας κι έχει πτυχία στις Καλές και στις Εφαρμοσμένες Τέχνες. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις κι έχει συμμετάσχει σε άλλες ομαδικές και φεστιβάλ σε Ασία, Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ έργα του έχουν συμπεριληφθεί σε διεθνή βιβλία-συλλογές για το street art. Εδώ και περίπου δέκα χρόνια είναι κάτοικος Αθηνών.

O Wild Drawing είναι ιδιαίτερα γνωστός για την τέχνη του αλλά και ένας από τους πιο δημοφιλείς street artists που ομορφαίνει με τα χρώματά του εξωτερικές επιφάνειες από το 2000. Στην πρωτεύουσα τα έργα του είναι πολύ χαρακτηριστικά και αναγνωρίσιμα. Τελευταία φτιάχνει κυρίως μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες με συνδυασμό ρολού και σπρέι.

Περισσότερα για τη δουλειά του μπορείτε να βρείτε στο www.wdstreetart.com και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman