ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αργοπορία λόγω… πρωινού

Tweet
Share
Tweet
Share

Καθυστερούσε να προσέλθει στη δουλειά του λόγω… πρωινού. Ο λόγος για έναν δάσκαλο σχολείου στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ ο οποίος άργησε να μπει στην τάξη του 111 ημέρες μέσα σε δύο χρόνια.

Κατά την πειθαρχική δίωξη, που του ασκήθηκε υποστήριξε ότι την ευθύνη για την καθυστέρηση φέρει… το πρωινό. «Έχω» υποστήριξε ο Άρνολντ Άντρεσον στη διαιτησία εργασίας «την συνήθεια να τρώω κάθε πρωί πρωινό και απλώς ξέφυγα χρονικά, έχασα την αίσθηση του χρόνου». Το σχολείο στο οποίο εργάζεται αποπειράθηκε να τον απολύσει, όταν εκείνος απευθύνθηκε στη διαιτησία. Προς έκπληξη βέβαια της διοίκησης του σχολείου, η διαιτησία αποφάνθηκε ότι ο αμειβόμενος με 90.000 δολάρια ετησίως δάσκαλος δεν θα πρέπει να χάσει τη δουλειά του καθώς μπορεί να συμμορφωθεί σταδιακά. Η διαιτησία μάλιστα έλαβε υπόψη τον ισχυρισμό του αργοπορημένου δασκάλου ότι η «η ποιότητα της διδασκαλίας του επισκιάζει τις καθυστερήσεις του.».

Κατά την τελευταία σχολική χρονιά άργησε 46 φορές και 65 φορές κατά την προηγούμενη χρονιά. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η αργοπορία του δεν ξεπερνούσε τα 2 λεπτά το πολύ, ενώ ήταν πάντα προετοιμασμένος και στην ώρα του πίσω από την έδρα.

Ο λόγος για τον οποίο κέρδισε την προσφυγή στη διαιτησία αφορά στην αποτυχία του σχολείου να τον επιπλήξει εγκαίρως και να του δώσει ένα διάστημα 90 ημερών προκειμένου να συμμορφωθεί.

Προς το παρόν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δάσκαλος και αναμένεται να επιστρέψει στην εργασία του τον Ιανουάριο.

Πηγή: huffingtonpost

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman