ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κάτω τα χέρια από το selfie stick!

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα selfie stick χρησιμοποιούνται με μανία από όσους έχουν αδυναμία στις selfie φωτογραφίες. Το καλοκαίρι που πέρασε παρατηρήσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άπειρα ζευγάρια αλλά και φίλους που στήθηκαν μπροστά από τα κινητά τους τηλέφωνα κρατώντας το μακρύ κοντάρι στα χέρια. Από τη μία το αντικείμενο βοηθά ώστε οι φωτογραφίες να βγαίνουν από καλύτερη γωνία λήψης. H νέα συνήθεια ωστόσο συναντάται τόσο συχνά ώστε πολλοί την κατακρίνουν κάνοντας λόγο για μια ανούσια μόδα που θα ξεφουσκώσει.

Όπου και να ταξιδέψει κανείς θα δει τουρίστες να κρατούν τα μεγάλα ραβδιά τους και να ποζάρουν για αμέτρητες φωτογραφίες. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένα αξιοθέατα, πάρκα αναψυχής, εθνικά πάρκα και άλλες μεγάλες αίθουσες, τα οποία έχουν γυρίσει την πλάτη στη νέα τάση, απαγορεύοντας τη χρήση των selfie sticks, καθώς τα θεωρούν πολύ ενοχλητικά αλλά και επικίνδυνα. Σε κάποια από αυτά, η λήψη selfies δεν επιτρέπεται.

Rory McIlroy uses 3281886b

Οι υπεύθυνοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους θανάτους αλλά και τα ατυχήματα που σχετίζονται με τις selfie φωτογραφίες. Την περασμένη χρονιά ένα ζευγάρι Πολωνών που επισκέφθηκαν τα βράχια Cabo da Roca στην Πορτογαλία σκοτώθηκαν μετά από μια απόπειρα να βγάλουν μια selfie. Αυτό το καλοκαίρι, μια Ρωσίδα πέθανε καθώς έπεσε από μια γέφυρα, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει μια selfie στη Μόσχα.

selfie stick banned

Δείτε μερικές από τις περιοχές οι οποίες απαγορεύουν ρητά τη νέα μόδα.

  1. Disney
  2. Νότια Κορέα
  3. Διάφορες μουσικές σκηνές σε όλο τον κόσμο (O2 Arena, O2 Academy Brixton, SSE Wembley Arena
  4.  Παμπλόνα, Ισπανία
  5. Ιράν
  6. Μέκκα, Σαουδική Αραβία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman