ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ

Tweet
Share
Tweet
Share

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι και πόσοι είναι οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ σε ολόκληρο τον κόσμο; Σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν και σήμερα, μπορεί να φαντάζουν σαν απολιθώματα μιας μακρυνής εποχής, αλλά, όσοι τους παραβαίνουν και γίνονται αντιληπτοί αντιμετωπίζουν τις συνέπειες!

Υπάρχουν σε ισχύ νόμοι που έχουν θεσπιστεί από τις αρχές του πρόπερασμένου αιώνα και συχνά πυκνά κάποιοι οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης επειδή δεν τους τήρησαν. Σε κάποιες χώρες μάλιστα οι δικαστές όχι μόνο δεν τους αθωώνουν, αλλά τους καταδικάζουν. Ας δούμε μερικούς από αυτούς.

- Στην Αριζόνα των ΗΠΑ, μια γυναίκα απαγορεύεται να έχει περισσότερους από 2 δονητές. Εάν έχει τρεις, γιατί έτσι απλά το θέλει, τότε μπορεί να υποβληθεί μήνυση και να καταδικαστεί. Αυτό βέβαια προϋποθέτει αυτός ο κάποιος να έχει ψάξει τα συρτάρια της γυναίκας και να τους βρει. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Στο Τέξας επιτρέπεται μια γυναίκα να έχει μέχρι 6 δονητές. Περισσότεροι είναι αδίκημα

Στο Τέξας επιτρέπεται μια γυναίκα να έχει μέχρι 6 δονητές. Περισσότεροι είναι αδίκημα

- Στο συντηρητικό Τέξας, ο νόμος για τους δονητές, είναι πιο… προοδευτικός, αφού επιτρέπει στη γυναίκα να έχει στην κατοχή της μέχρι 6 δονητές. Στους 7 όμως την περιμένει ποινή φυλάκισης. Την ίδια στιγμή στην Τζόρτζια απαγορεύεται δια ροπάλου η χρήση δονητών.

- Στην Αλαμπάμα, οι γάμοι μεταξύ συγγενών, δεν είναι παράνομοι αλλά νόμιμοι.

- Επίσης στη Γιούτα τα πρώτα ξαδέρφια μπορούν να παντρευτούν μεταξύ τους, αρκεί να έχουν ξεπεράσει το 65ο έτος της ηλικίας τους. Ο συγκεκριμένος νόμος έχει ένα παραθυράκι, που επιτρέπει στα πρωτοξάδελφα να παντρεύονται μεταξύ τους και σε μικρότερη ηλικία, αρκεί να αποδείξουν, ότι εις εκ των δύο είναι στείρος.

- Στο Μέριλαντ εάν κάποιος ψάχνει προφυλακτικό, αργά τη νύχτα και τα περίπτερα είναι κλειστά, απλά δεν θα βρει. Και αυτό επειδή δια νόμου απαγορεύεται να υπάρχουν αυτόματοι πωλητές με κέρματα, που να πωλούν προφυλακτικά. Ίσως βέβαια να είναι τυχερός, αφού και εδώ υπάρχει ένα παραθυράκι στον καταπληκτικό αυτό νόμο που λέει ότι εάν οι αυτόματοι πωλητές βρίσκονται σε μαγαζιά που πωλούν οινοπνευματώδη ποτά, τότε είναι νόμιμοι.

Προφυλακτικό από αυτόματους πωλητές; Μόνο εάν είναι κοντά σε μαγαζί με οινοπνευματώδη ποτά

Προφυλακτικό από αυτόματους πωλητές; Μόνο εάν είναι κοντά σε μαγαζί με οινοπνευματώδη ποτά

- Και αφού είμαστε ακόμη στις ΗΠΑ, ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στην Άιοβα, ερωτεύεστε και κάνετε έναν απογευματινό περίπατο με το ταίρι σας. Προσέξτε μην φιληθείτε για πολλή ώρα. Μπορείτε να φιλιέστε δημοσίως για 4 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα. Στα 5 λεπτά συνεχούς φιλιού θα σας συλλάβουν αφού ο νόμος απαγορεύει το συνεχές φιλί, για περισσότερα από 5 λεπτά.

προσοχή στα φιλιά εάν είστε στην Άιοβα

προσοχή στα φιλιά εάν είστε στην Άιοβα

- Στο Αρκάνσας και συγκεκριμένα στην πόλη Little Rock, απαγορεύεται το καμάκι και το φλερτ στο δρόμο. Επίσης απαγορεύεται στα ζευγάρια να θωπεύονται δημοσίως. Όποιος κάνει καμάκι ή χαϊδεύει ερωτικά το «άλλο του μισό», κινδυνεύει να περάσει 30 ημέρες στη φυλακή

- Στην πολιτεία της Καλιφόρνια, υπάρχει ίσως από τους πιο περίεργους νόμους. Απαγορεύεται λοιπόν να πωλούνται μαξιλάρια επειδή μοιάζουν με γυναικείο στήθος. Η απαγόρευση αυτή ισχύει για καταστήματα που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από αυτοκινητόδρομο. Επίσης στην πόλη Walnut, της ίδιας πολιτείας, για να ντυθεί κάποιος άνδρας, γυναίκα, θα πρέπει προηγουμένως να έχει την έγγραφη άδεια του σερίφη της πόλης.

- Εάν είστε άνδρας και βρίσκεστε στην Ιντιάνα απαγορεύεται με ποινή φυλάκισης να έχετε στύση δημοσίως (δεν εννοούμε να την επιδείξετε, αλλά αυτό να σας συμβεί κάτω από το παντελόνι). Καλό θα είναι λοιπόν να μην φοράτε στενά τζιν και φόρμες γυμναστικής εάν θέλετε να αποφύγετε τις συνέπειες του νόμου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περιοχή της Νότιας Ντακότα. Επίσης στην ίδια πολιτεία (Ιντιάνα), εάν είστε κοριτσάκι και παίζετε με κούκλα barbie, απαγορεύεται δια νόμου, να φορέσετε τα ρούχα της στον κούκλο Ken (ο σύντροφος της barbie). Θα συλλάβουν τους γονείς σας.

Barbie και Ken. Προσέξτε τι ρούχα τους φοράτε

Barbie και Ken. Προσέξτε τι ρούχα τους φοράτε

- Στο Μίσιγκαν εάν είστε άνδρας και ερωτευτείτε μια ανύπαντρη γυναίκα, την οποία με το έντονο φλερτ σας την κάνετε να ενδώσει, τότε ετοιμαστείτε για πολλά μερόνυχτα στη φυλακή. Ο νόμος είναι σαφής: Τιμωρία μέχρι και 5 χρόνια.

- Στο Κολοράντο, έτσι και φιλοξενήσεις κάποιο ζευγάρι ανύπαντρων φίλων το οποίο κάποια στιγμή κάνει έρωτα στο δωμάτιο του, τότε κρίνεσαι ένοχος αφού ο νόμος απαγορεύει να επιτρέπεις στο σπίτι σου να κάνουν έρωτα άτομα τα οποία δεν έχουν παντρευτεί.

- Στην Πενσυλβάνια απαγορεύεται ο στοματικός έρωτας. Βέβαια μάλλον πρόκειται για ένα διάτρητο νόμο, αφού ο νομοθέτης τότε που τον θέσπιζε είχε άλλα στο μυαλό του. Πάντως καλού κακού εάν τύχει να περνάτε με αυτοκίνητο από εκεί, μην σταματήσετε σε κανένα ξέφωτο με τη σύντροφο σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Στην Πενσυλβάνια αποφύγετε το σεξ, μέσα σε αυτοκίνητο

Στην Πενσυλβάνια αποφύγετε το σεξ, μέσα σε αυτοκίνητο

- Παρόμοιος νόμος υπάρχει και στο Κάνσας. Εκεί όχι μόνο το στοματικό σεξ είναι παράνομο, αλλά και το πρωκτικό.

- Εάν βρεθείτε στη Νότια Καρολίνα, μην υποσχεθείτε γάμο σε καμία γυναίκα. Ο νόμος είναι αμείλικτος: Εάν ένας άνδρας υποσχεθεί γάμο σε μια γυναίκα και εκείνη ενδώσει και κάνει έρωτα μαζί του, τότε ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να την παντρευτεί.

- Σας αρέσει να κολυμπάτε γυμνοί; Αν ναι μην το κάνετε στον ποταμό Red River στη Βόρεια Ντακότα. Εκεί απαγορεύεται το κολύμπι δίχως μαγιό κατά τις ώρες 8 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες επιτρέπεται.

- Εάν τύχει να βρεθείτε στην πολιτεία της Αλάσκα και συγκεκριμένα στην πόλη Fairbanks, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, μήπως και δείτε ελάφια. Υπάρχει νόμος που απαγορεύει στα συμπαθή τετράποδα, να… ερωτοτροπούν μέσα στους δρόμους της πόλης!!!

και όμως ο νόμος απαγορεύει στα ελάφια να ερωτοτροπούν δημοσίως

και όμως ο νόμος απαγορεύει στα ελάφια να ερωτοτροπούν δημοσίως

- Στο Νέο Μεξικό επιτρέπεται ο γυμνισμός!!! Υπέροχα θα πείτε, που είναι το παράξενο. Σας λέμε ότι ο νόμος που επιτρέπει τον γυμνισμό στο Νέο Μεξικό, έχει μια υποσημείωση όμως: «Επιτρέπεται ο γυμνισμός, εφόσον καλύπτονται τα γεννητικά όργανα και οι θηλές».

- Στη Νεμπράσκα απαγορεύεται να παντρευτεί κάποιος, εάν έχει βλεννόρροια. Απαγορεύεται ακόμη και εάν είναι στο στάδιο της θεραπείας.

Και μετά τις ΗΠΑ ας κάνουμε και μια βόλτα στον υπόλοιπο κόσμο:

- Στη Σάντα Κρουζ της Βολιβίας, υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε έναν άνδρα να κάνει σεξ με τη γυναίκα του και …τη μητέρα της ταυτόχρονα!

- Στην Ινδονησία αν κάποιος αυνανιστεί και τον δουν και τον καταγγείλουν (ακόμη και να τον δουν με κάποιο τρόπο από το παράθυρο του σπιτιού του), τότε συλλαμβάνεται και η πιθανότερη ποινή είναι να του κόψουν το κεφάλι.

- Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη γυναίκα, έχει το δικαίωμα να δολοφονήσει τον ατακτούλη άνδρα της αρκεί να το κάνει δίχως να χρησιμοποιήσει κάποιο όπλο. Το δηλητήριο επιτρέπεται. Την πέτρα του σκανδάλου όμως, την ερωμένη δηλαδή του συζύγου της, μπορεί να την δολοφονήσει όπως επιθυμεί.

- Στο Λίβανο, υπάρχει ένας νόμος που επιτρέπει στους άνδρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί να είναι θηλυκά. Εάν κάποιος κάνει σεξ με αρσενικό ζώο, μπορεί να υποστεί την εσχάτη των ποινών, δηλαδή να θανατωθεί.

- Στην Αγγλία κάποιος άνδρας μπορεί να ουρήσει δημοσίως, αρκεί να βρίσκεται στο δρόμο και να έχει αυτοκίνητο. Τότε και μόνον τότε επιτρέπεται με την προϋπόθεση, ότι κάνει την ανάγκη του στον πίσω τροχό του αυτοκινήτου του και απαραιτήτως το δεξί του χέρι να βρίσκεται πάνω στο όχημα.

 Πηγή:InVitro

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman