ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε βιντεοπαιχνίδι και σαρώνει!

Tweet
Share
Tweet
Share

Πρωταγωνιστής του πιο πολυαναμενόμενου videogame για το 2015 φαίνεται πως είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un, όπως δείχνει η απίστευτη ανταπόκριση φανατικών οπαδών που συμμετέχουν με δωρεές για να επισπεύσουν την κυκλοφορία του.

Στο παιχνίδι «Glorious Leader», δηλαδή «Ένδοξε ηγέτη» ο Κιμ Γιόνγκ Ουν με το όπλο του και κατατροπώνει τους ιμπεριαλιστές, τα αμερικανικά στρατεύματα και φυσικά και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Είτε πάνω σε έναν μονόκερο, κάτω από τη θάλασσα, πάνω σε ένα σχοινί, στον ουρανό και στη γη, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης σκοτώνει τον έναν μετά τον άλλο τους στρατιώτες που του επιτίθενται.

Οι προγραμματιστές έχουν φροντίσει να κατασκευάσουν εκτός από πολλές πίστες και αποστολές, και τη φιγούρα του Ντένις Ρόντμαν, του καλού φίλου του Κιμ, τον οποίο συναντάει μέσα σε ένα γήπεδο μπάσκετ.

Aν και η Sony θα κυκλοφορήσει πρώτα το πολυαναμενόμενο παιχνίδι για τον υπολογιστή και ως εφαρμογή στα κινητά, στα σχέδια της εταιρείας είναι και η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε playstation.

Σημειώνεται πως τα έξοδα του παιχνιδιού που στην αρχή έφταναν τις 55 χιλιάδες δολάρια σήμερα έχουν αυξηθεί κατά 17 χιλιάδες, ποσό που όπως φαίνεται από τις δωρεές στην πλατφόρμα Kickstarter, θα καλυφθεί σύντομα αφού όλο και περισσότεροι είναι οι φανατικοί οπαδοί που συμμετέχουν με χρήματα για την άμεση κυκλοφορία του.

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman