ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ακόμα μία ημέρα στην κάλπη

Tweet
Share
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Image 13
Tweet
Share

Με αγωνία, περίσσιο προβληματισμό και αναποφασιστικότητα φτάνουν στις κάλπες οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες από το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ρίξουν την ψήφο τους στο κόμμα που θα διαπραγματευθεί την πορεία της χώρας.

Οι αναποφάσιστοι, εκείνοι δηλαδή που προτίμησαν να απέχουν εκφράζοντας έτσι την απογοήτευσή τους για το πολιτικό σκηνικό, αναμένεται να είναι πολλοί περισσότεροι από τις άλλες φορές.

Μέσα σε όλο αυτό το “βαρύ” κλίμα και τον αέρα της αγανάκτησης να πλανάται στην ατμόσφαιρα, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων στέλνουν βαρύγδουπα μηνύματα νίκης από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες. Όλοι βροντοφωνάζουν για το συμφέρον του ελληνικού λαού, ενώ υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο. Πού τελειώνει η αλήθεια και αρχίζει το ψέμα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.

Στο μεταξύ, όπως και σε κάθε εκλογική διαδικασία, έτσι και σήμερα δεν θα μπορούσαν να μην σημειωθούν τα γνωστά σε όλους μας ευτράπελα, έτσι για το καλό της ημέρας. Δείτε μερικά από αυτά.

Δεν έδωσαν στον Θεοδωράκη ψηφοδέλτιο του Ποταμιού

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναγκάστηκε να μπει δυο φορές στο παραβάν, προκειμένου να ψηφίσει. Στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλέπας, όπου ψηφίζει δεν του έδωσαν ψηφοδέλτια του κόμματός του. Ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει.

Βαγγέλη τα αγγλικά σου!

Ένα περιστατικό που μόνο ως χιούμορ μπορεί να εκληφθεί έλαβε χώρα μετά την προσέλευση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο εκλογικό κέντρο Αμαρουσίου, όπου πήγε να ψηφίσει.

Κάποιοι δημοσιογράφοι από ξένα δίκτυα πετάχτηκαν μέσα από το πλήθος και φώναξαν: English please, English please... ζητώντας από τον αρχηγό να κάνει και μια δήλωση στην Αγγλική... Ευτυχώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκανε ότι δεν άκουσε τίποτα και αποχώρησε...

Η Φώφη και το λερωμένο ψηφοδέλτιο

Τι ακριβώς συνέβη; Ένα λερωμένο ψηφοδέλτιο πήρε στα χέρια της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και φυσικά το επέστρεψε. Η κ. Γεννηματά, για να μην θεωρηθεί άκυρο το ψηφοδέλτιό της, βγήκε και παρέλαβε ένα άλλο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Απόστολος Γκλέτσος

Έπειτα από έντονο διάλογο που είχε ο Δήμαρχος Στυλίδας και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λαμπρούτσος σε εκλογικό κέντρο, οι δύο άνδρες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου αλληλομηνύθηκαν.

Το Penna έκανε τον απολογισμό της ημέρας... σε εικόνες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman