ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια μέρα αφιερωμένη στους πιο πιστούς μας φίλους!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

«Ο σκύλος είναι το µόνο πλάσµα στην γη που σε αγαπά περισσότερο από τον εαυτό σου». Αυτή η διαπίστωση αποδεικνύεται εµπράκτως κάθε χρόνο µε τους χιλιάδες επισκέπτες που συµµετέχουν στο International Dog Festival, πιστοποιώντας µε πράξεις την αγάπη τους για τα σκυλάκια. Αυτή η απόδειξη της αµφίδροµης αγάπης έχει µετατρέψει το γεγονός σε έναν διεθνή θεσµό, που αναβαθµίζει ουσιαστικά τον ρόλο του αγαπηµένου µας σκύλου στην ελληνική κοινωνία.

Το 5ο «International Dog Festival – Athens 2015», που θα λάβει χώρα από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου στο ανακαινισµένο «MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301), θα είναι για ακόµη µια χρονιά το ραντεβού, από το οποίο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς γονέας και φίλος του σκύλου. Λίγες ηµέρες µόνο έπειτα από την «Παγκόσµια Ηµέρα των Ζώων» (4 Οκτωβρίου), το «International Dog Festival - Athens 2015» θα αποτελέσει µια τριήµερη γιορτή, αφιερωµένη στους καλύτερους µας φίλους. Το φεστιβάλ µε µια σειρά καινοτοµιών και εκδηλώσεων θα φροντίσει να σας εφοδιάσει µε γνώσεις ώστε να δηµιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ευζωίας των µικρών µας φίλων. Η παρουσία σας στο ανανεωµένο «International Dog Festival- Athens 2015» θα είναι µια έµπρακτη απόδειξη αγάπης προς τα σκυλάκια µας, που µας προσφέρουν πολλά περισσότερα, βελτιώνοντας, όπως αποδεικνύουν πλείστες όσες µελέτες, την πνευµατική και σωµατική µας υγεία.

Όπως κάθε χρόνο, ο Κυνολογικός Όµιλος Ελλάδας θα πραγµατοποιήσει τριπλή διεθνή έκθεση µορφολογίας, η οποία φέτος θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συµµετοχής για το µεγαλύτερο παγκόσµιο dog show, τα περίφηµα Crufts 2016. Την απόλυτη όµως επιβεβαίωση της διεθνούς αίγλης, που περιβάλλει το «International Dog Festival – Athens 2015» διασφαλίζει η παρουσία του προέδρου της ∆ιεθνούς Κυνολογικής Οµοσπονδίας (FCI), Ραφαέλ ντε Σαντιάγο. Η ∆ιεθνής Κυνολογική Οµοσπονδία θα έχει δικό της περίπτερο στο φεστιβάλ, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες που θέλουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις στο διεθνές στερέωµα.

Mail Attachment

Το «International Dog Festival – Athens 2015» κατόρθωσε να γίνει θεσµός επειδή βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση και φροντίζει κάθε χρόνο να καινοτοµεί. Έτσι και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του πρώτου «Groom & Kennel Expo», που θα συστεγαστεί στο «MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301). Κατά την διάρκεια της παράλληλης αυτής εκδήλωσης θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε επιδείξεις περιποίησης από groomers, να συζητήσετε µε τους ειδικούς και να λάβετε συµβουλές για την φροντίδα των σκύλων σας.

Οι διοργανωτές του event δηλώνουν ενθουσιασμένοι που για ακόμα μια χρονιά οι χορηγοί τους αλλά και όλοι οι εμπορικοί εκθέτες θα εργαστούν συστηµατικά ώστε να διασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο του φεστιβάλ.

Η είσοδος για όλους τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη.

Παρέχεται επίσης δωρεάν parking!

Για τρεις ηµέρες, από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου, τα σκυλάκια µας θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Την οργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η εταιρεία «Welldone» και µε την υπευθυνότητα που την διακρίνει στην διοργάνωση φεστιβάλ για ζώα συντροφιάς φιλοδοξεί να αναβαθµίσει το επίπεδο τους για ακόµη µια φορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.