ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

H άγρια πλευρά των rally cars

Tweet
Share
Like
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Tweet
Share
Like

Στη δημοσιότητα έδωσε η γαλλική φίρμα τις πρώτες λεπτομέρειες για το βελτιωμένο και πιο σκληροπυρηνικό Peugeot 2008 DKR16 το οποίο θα συμμετάσχει στο ράλλυ Dakar 2016.

Η νέα εκδοχή του Peugeot 2008 DKR16, μια δημιουργία της Peugeot Sport, έχει αυξήσει το μήκος αλλά και το πλάτος του κατά είκοσι εκατοστά, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση του από το έδαφος. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρά το αυξημένο κόστος, το 2008 DKR16 διαθέτει πιο κοντούς προβόλους, στοιχείο που αναμένεται να του εξασφαλίσει περισσότερη ευελιξία.

Όπως επισημαίνουν οι Γάλλοι από την πλευρά τους, το σκληροπυρηνικό rallycarμπορεί να τα βγάλει πέρα σε οποιουδήποτε είδους επιφάνεια, ενώ χάρη στο ανασχεδιασμένο καπό και την νέα εισαγωγή αέρα που τοποθετείται στην οροφή προσφέρει και μια πιο ισορροπημένα κατανεμημένη κάθετη δύναμη.

Αναβαθμισμένο είναι και το πλαίσιo, ενώ η εταιρεία δεσμεύεται για καλύτερη κατανομή βάρους προς όφελος των ικανοτήτων του. Οι προδιαγραφές του τελειοποιούνται με τους νέους ελαφρούς τροχούς από μαγνήσιο αλλά και τα επίσης ελαφρύτερα ελαστικά δια χειρός Michelin.

Επιπλέον οι μηχανικοί της Peugeot Sport αναβάθμισαν τον V6 των 3,0 λίτρων με τον οποίο εξοπλίζεται το σκληροτράχηλο αγωνιστικό, με αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος στους 350 ίππους και τα 800 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται πάντα στους δύο πίσω τροχούς με τη συνδρομή ενός σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.