ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Υπεγράφη σύμβαση για την κυκλοφοριακή σύνδεση του νέου Μουσείου Μεσσαράς

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση κατασκευής έργου για την κυκλοφοριακή σύνδεση του νέου Μουσείου Μεσσαράς.

Την σύμβαση έργου για την κατασκευή «κυκλοφοριακής σύνδεσης νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσσαράς» προϋπολογισμού 895.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Το σημαντικό έργο για την περιοχή, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ-ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013 ΕΣΠΑ), και ανάδοχος είναι η εταιρεία « ΜΑΡΜΙΚΑΤ Α.Ε.».

Στη θέση της σύνδεσης, υπάρχει σήμερα τρισκελής ισόπεδος κόμβος, που συνδέει τον οικισμό Αμπελούζο με την ΕΟ 97. Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του υπάρχοντος κόμβου δεν πληρούν τις ισχύουσες προδιαγραφές.

Στο πλαίσιο του έργου θα αναμορφωθεί πλήρως ο ισόπεδος κόμβος, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές, ώστε να εξυπηρετείται η κυκλοφορία προς και από το νέο Μουσείο Μεσσαράς, με την λειτουργία φωτεινής σηματοδότησης.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται:

− Έργα αποχέτευσης ομβρίων
− Φωτεινή σηματοδότηση και φωτισμός ισόπεδου κόμβου 
− Σήμανση-ασφάλιση 
− Έργα οδοποιίας
− Κοπή εκρίζωση φυτών

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια, παρόντες ήταν επίσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κέτη Ιερωνυμάκη και Γιάννης Μπιμπάκης, καθώς και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας Βασίλης Μαραγκάκης.

Γιώργος Αλεξάκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman