ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ιδρύσατε νέα επιχείρηση; Έχετε bonus!

Tweet
Share
Tweet
Share

Έως και 120.000 δολάρια το χρόνο δωρεάν υπηρεσίες Azure cloud προσφέρει το πρόγραμμα “BizSparkPlus” της Microsoft.

Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας μέσα από τη φιλοξενία, εκκόλαψη και προώθηση νεοφυών τεχνολογικών εταιριών, αποτελεί πλέον εγκεκριμένο Accelerator συνεργάτη της Microsoft Ελλάς, στα πλαίσια του παγκόσμιου προγράμματος “BizSpark Plus”.

Μέσα από το πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε νεοφυείς επιχειρήσεις που παρακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργαζόμενους φορείς, να λάβουν έως και 120.000$ το χρόνο δωρεάν υπηρεσίες Azure Cloud της Microsoft.

Από τις εγκαταστάσεις του Found.ation έχουν περάσει μέχρι σήμερα πάνω από 85 startup επιχειρήσεις, αξιοποιώντας τους χώρους αλλά και το οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής εκκόλαψης που έχει δημιουργήσει, και ήδη, πολλές εταιρείες εξ’ αυτών όπως το Radiojar, η PollFish και το ParkAround, έχουν ενταχθεί στο “BizSpark Plus”, αξιοποιώντας τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του και ενισχύοντας σημαντικά τα διαθέσιμα εφόδια για την ανάπτυξή τους.

Found.ation logo

Το BizSpark, αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόγραμμα της Microsoft, το οποίο προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία και καινοτόμες υπηρεσίες της Microsoft, με στόχο την ενίσχυση και την ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις ένταξής σας στο BizSpark, στη σχετική ιστοσελίδα της Microsoft: https://www.microsoft.com/bizspark/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman