ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ακριβό μου διαζύγιο!

Tweet
Share
Tweet
Share

Πάνω από τρία δισεκατομμύρια ευρώ σπαταλούνται κάθε χρόνο στη Βρετανία σε προετοιμασίες και γαμήλιες τελετές που καταλήγουν σε διαζύγιο!

Μόνο το 2013 στο Ηνωμένο Βασίλειο χώρισαν 126.616 ζευγάρια, αν και ο αριθμός αυτός είναι μειωμένος κατά 2,9% σε σχέση με το 2012. Το ποσό που δαπανά κάθε ζευγάρι για να οργανώσει το γάμο του κοστίζει περισσότερο από 20.000 λίρες κατά μέσο όρο, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που παρουσίασε το SKY News.

Ένας στους δύο γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο, με αποτέλεσμα εκατομμύρια λίρες να δαπανώνται για τελετές που δεν πρόκειται να κρατήσουν στο χρόνο. 

Σύμφωνα με την Vanessa Lloyd Platt, δικηγόρο που ασχολείται με τα διαζύγια, υπάρχει άμεση σχέση με τα χρήματα που δίνονται για το γάμο και το διαζύγιο. Για την ακρίβεια όσο πιο υπερβολικός είναι ένας γάμος τόσο πιο πιθανό είναι να καταλήξει σύντομα σε διαζύγιο.

Βέβαια οι διοργανωτές γάμων διαφωνούν με αυτή την άποψη και τονίζουν ότι πρέπει οι μελλόνυμφοι να σκέφτονται με προσοχή το κόστος και να είναι στα μέτρα τους τονίζοντας ότι η διάρκεια ενός γάμου δεν εξαρτάται από το ποσό που δαπανά το ζευγάρι, αλλά από εάν υπάρχει ισχυρή βάση στη σχέση που θα κάνει το γάμο να κρατήσει πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας τα περισσότερα διαζύγια συμβαίνουν όταν το ζευγάρι βρίσκεται στην ηλικία από 40 έως 44 και μετά από 15 χρόνια γάμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman