ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο IANOS του Άγγελου Ρούβαλη χορηγός της έκθεσης Παλαιοπωλών στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Tweet
Share
Tweet
Share

Το κρασί παλαίωσης ΙANOS Chardonnay του Άγγελου Ρούβαλη, θα συνοδεύσει γευστικά την καθιερωμένη έκθεση παλαιοπωλών, η οποία πραγματοποιείται τo Σάββατο 5 & τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 – 17.00 στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Αγαθοδαίμονος 37 & Ορέστου 1).

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη για 17η χρονιά οργανώνει το θεσμό Art-Design-Antiques, σε συνεργασία με σημαντικούς antiquers όπως: Antiqua, Απόστολο Αργυριάδη, Άγγελο Βλαστάρη και Μαρτίνο. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά ειδικές καλλιτεχνικές εκδόσεις από χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, έργα ζωγραφικής και μοντέρνα έπιπλα. Στις καθιερωμένες εκθέσεις της συνδυάζονται αρμονικά το σύγχρονο με το παλιό, το design με τη παράδοση λαμβάνοντας υπόψη τα χρώματα και το φως του ελληνικού τοπίου. Σπάνιες αντίκες κάνουν το προσωπικό σας χώρο ευχάριστο, αυθεντικό και φιλόξενο.

Η σειρά κρασιών IANOS του Άγγελου Ρούβαλη πάντα κοντά στην τέχνη, προσφέρει ένα ταξίδι γεύσης και αρωμάτων στους ξεχωριστούς δρόμους της τέχνης.

ianos

Διάρκεια έκθεσης: 5 & 6 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 17.00

Τηλ. 210 3414214

Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Αγαθοδαίμονος 37 & Ορέστου 1 (από το νούμερο 199 της Οδού Πειραιώς - από Χαμοστέρνας στην Πειραιώς, 2ος δρόμος δεξιά). ΗΣΑΠ στάση Πετράλωνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman