ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτή είναι η πόλη που πληρώνει για τους φοιτητές της

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Το τελευταίο διάστημα είναι σύνηθες το φαινόμενο τα κυβερνητικά προγράμματα αλλά και τα πανεπιστήμια να υπόσχονται στους φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα προσφορές που θα μπορούσαν να τους ευνοήσουν.

Πρόσφατα μία πόλη στην Αμερική έκανε τη διαφορά. Η νεοϋορκέζικη πλευρά των καταρρακτών του Νιαγάρα, έχει πληθυσμό 50.103 κατοίκους (απογραφή 2010) έναντι πάνω από 55.593 κατοίκους το 2000. Αντίστοιχα στην καναδική πλευρά των καταρρακτών του Νιαγάρα ο πληθυσμός από 78.815 το 2001 είχαν ανέβει στους 82.997 το 2011.

Το κομμάτι της Νέας Υόρκης αποφάσισε να προσελκύσει νέους στην πλευρά του, παρουσιάζοντας μια καθ’ όλα ενδιαφέρουσα προσφορά. Έτσι η ίδια η πόλη θα πλήρωνε 7.000 δολάρια από το φοιτητικό δάνειο όποιου έρθει να εγκατασταθεί στο Niagara Falls για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Πέντε φοιτητές συμμετέχουν στο πρόγραμμα πληρωμής του δανείου τους από την πόλη αφού είδαν την προσφορά σαν μία ευκαιρία να μειώσουν κάπως το χρέος τους προς τις τράπεζες.

Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι οι φοιτητές να μείνουν στην Niagara Falls για πάνω από δύο χρόνια. Το κακό είναι πως οι δουλειές είναι λίγες και οι περισσότεροι δεν θα καταφέρουν να μείνουν στην περιοχή και μετά τις σπουδές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2021 Premium S.A. All Rights Reserved.