ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Amstel αγωνίζεται για καλό σκοπό

Tweet
Share
Tweet
Share

To παρών στον τελικό του 1ου Τουρνουά Amstel Radler Beach Volley Series by Efi Sfyri έδωσε η Amstel Radler αναδεικνύοντας έναν αθλητικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα.

Με έναν Φιλανθρωπικό Αγώνα Επίδειξης με σύνθημα "We play for Wheel Chair Athletes!” (#bv 4wheel chair athletes) ολοκληρώθηκε το Τουρνουά, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Vari Sports Club. Η διοργάνωση ήταν μία πρωτοβουλία της Έφης Σφυρή με τη συμμετοχή των αθλητριών των Εθνικών Ομάδων μας Beach Volley (Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, Πηγιάννα Μεθενίτη) και με guests stars τις δημοφιλείς δημοσιογράφους, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη.

Οι δύο ομάδες ένωσαν τις δυνάμεις τους, αγωνίσθηκαν στην άμμο και προσέφεραν όλα τα έσοδα του αγώνα στους αθλητές Boccia, του αθλητικού σωματείου ΑΜΕΑ «Τυρταίος», προκειμένου να διατεθούν για την προετοιμασία τους στους Παραολυμπιακούς αγώνες 2016 στο Ρίο.

volley 2

 

Οι Amstel Radler Lemon και Amstel Radler Guarana ήταν εκεί για να ξεδιψάσουν παρευρισκόμενους και παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποτελώντας την κατάλληλη πρόταση για μια δροσιστική απόλαυση! Amstel Radler και Beach Volley είναι πάντα ο απόλυτος συνδυασμός… Χειμώνα-Καλοκαίρι!

volley 4

Λίγα Λόγια για τις Amstel Radler Lemon & Amstel Radler Guarana 0.0% alc.

  • Η Amstel Radler Lemon δημιουργήθηκε από το συνδυασμό της αξεπέραστης γεύσης της Amstel με τη δροσιά του χυμού από ελληνικά λεμόνια. Πίνεται παγωμένη, περιέχει 2% αλκοόλ, 35 θερμίδες ανά 100ml και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμόνι
  • Η νέα Amstel Radler Guarana με 0.0% αλκοόλ δημιουργείται από ένα μοναδικό, φυσικό συνδυασμό μπίρας Amstel χωρίς αλκοόλ και Guarana. Με 0.0 % αλκοόλ και 32 μόνο θερμίδες ανά 100ml, η Amstel Radler Guarana αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη δροσιά και την ενέργεια ενός φυσικού προϊόντος. Με κύρια χαρακτηριστικά τη φυσικότητα και τη διπλά δροσιστική της γεύση, η Amstel Radler ήρθε για να σας «ξεδιψάσει» ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας!

volley 6

volley 8

volley 11

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman