ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο άγγελος της Victoria's Secret και οι... παρανομίες

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Αυτό αποδεικνύεται από την περιπέτεια της πανέμορφης Bar Rafaeli, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη έπειτα από έφοδο στο σπίτι της με την κατηγορία της φοροδιαφυγής σε εισόδημα εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σούπερ μόντελ έχει μπλεξίματα με τις Αρχές ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και η μητέρα της. Η γυναίκα αφού κατέθεσε, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ελεύθερη αφέθηκε και η μητέρα της Zipora.

Το 30χρονο μοντέλο κατηγορείται ότι έλαβε το ποσό των 256.000 δολαρίων σε μορφή υπερπολυτελών διαμερισμάτων στο όνομα της μητέρας της και του αδερφού της καθώς και δύο αυτοκίνητα, ένα Range Rover και ένα Lexus. Tα αυτοκίνητα τα έλαβε ως αντάλλαγμα για να φωτογραφηθεί σε αυτά αλλά ποτέ δεν τα δήλωσε στην εφορία.

rafaeli

Τα διαβατήρια των δύο γυναικών κατασχέθηκαν, ενώ τους επιβλήθηκε και απαγόρευση εξόδου από το Ισραήλ, χωρίς την άδεια των αρχών, για 180 μέρες.

Μαμά και κόρη κατηγορούνται ακόμη για ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την κατοικία του μοντέλου, προκειμένου να αποφευχθεί η καταβολή των φόρων.

bar

Σύμφωνα τον Guardian η περιουσία της Refaeli, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Adi Ezra στο Ισραήλ, ανέρχεται στα $20 εκατομμύρια.

rafaeli 2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.