ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στα άδυτα του... κόλπου

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ανθρώπινη εφευρετικότητα και φαντασία φαίνεται ότι δεν έχουν όρια και πλέον ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. Η νέα μόδα, που θέλει την κάθε μας στιγμή να απεικονίζεται έχει αρχίσει να λαμβάνει ακόμη πιο «εσωτερικές» διαστάσεις.  

Η νέα εφεύρεση τοποθετεί τον φωτογραφικό φακό στο επίκεντρο του... οργασμού. Ναι σωστά διαβάσατε. Το «sex selfie stick» είναι ένας δονητή ο οποίος βιντεοσκοπεί τα άδυτα του γυναικείου κόλπου.
Είναι τεχνολογικό τέκνο του ενδοσκόπου και του δονητή, ονομάζεται «Svakom Gaga Camera Vibrator» εισάγοντας πλέον μια νέα διάσταση στις ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου.  
sex selfie stick
Το οπτικό υλικό μπορεί να αποθηκευθεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε smartphone ή ακόμα να μεταδοθεί ζωντανά με βίντεο κλίση, παρέχοντας τη δυνατότητα να βρίσκεστε σε απευθείας τηλεφωνική σύνδεση με τα γενετικά όργανα του συνομιλητή σας

«Επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν το σώμα τους λόγω της εικόνας υψηλής ευκρίνειας που παρέχει» εξηγεί εκπρόσωπος της εταιρείας Lovehoney, που διαθέτει τη συσκευή. «Η συμβατότητα με το FaceTime σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη θέα με τον/την εραστή σας ευκολότερα είτε βρίσκεται δίπλα σας στον καναπέ είτε χιλιόμετρα μακρυά». 
Το κόστος της συσκευής ανέρχεται σε 120 λίρες Αγγλίας περίπου και έχει εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση, όπως περιγράφει ο independent.

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman