ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ποιες κατηγορίες είδαν στα πορνό site οι γυναίκες το 2015;

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Μικρή μεν, αλλά αύξηση κατά 1% καταγράφηκε στα ποσοστά των γυναικών που παρακολούθησαν πορνό το 2015, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα το δημοφιλέστερο σάιτ "για ενηλίκους". 

Σύμφωνα, με την ετήσια έκθεση του με τις συνήθειες των χρηστών, το Pornhub μετέδωσε κατά μέσο όρο 75 GB δεδομένων ανά δευτερόλεπτο και 4392486580 ώρες πορνό κατά τη διάρκεια του 2015. Το ποσοστό των γυναικών που παρακολούθησαν πορνό το 2015 ήταν 24% των θεατών, από 23% το προηγούμενο έτος.Η ετήσια έκθεση του Pornhub,σύμφωνα με τη σεξουαλική θεραπεύτρια, Laurie Betito, η οποία συνεργάστηκε για τα αποτελέσματα της έρευνας, δείχνει πως οι γυνάικες χρόνο με το χρόνο νιώθουν καλύτερα με το σώμα τους και δεν ντρέπονται για τη σεξουαλικότητα τους.  

«Ο αριθμός αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες αισθάνονται πιο απελευθερωμένες με τη σεξουαλικότητά τους και να νιώθουν λιγότερη ντροπή που τους αρέσει το σεξ»  τόνισε η Δρ Betito. «Όλο και περισσότερες γυναίκες είναι επίσης πιο ανοικτές με τον αυνανισμό (το κάνουμε και μιλάμε γι 'αυτό!)».

Το ποσοστό των γυναικών τηλεθεατών πορνό διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Στην Αμερική στο σύνολο των χρηστών οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 23%, ενώ στη Τζαμάικα, φτάνουν το απίστευτο ποσοστό του 44% αποτελώντας ρεκόρ.

Όσο για το τι παρακολουθούν, οι γυναίκες; Στην κορυφή της λίστας, στις προτιμήσεις των γυναικών, όπως και πέρυσι βρίσκεται η κατηγορία «λεσβίες», και ακολουθούν το «τρίο» και το «squirt», ενώ στις προτιμήσεις των ανδρών θεατών, βρίσκονται η «μητριά», οι «έφηβες» και οι «milf».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.