ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το twitter σπάει τα δεσμά των 140 χαρακτήρων

Tweet
Share
Tweet
Share

Μέσα στη νέα χρονιά δε θα χρειάζεται να συμπυκνώνετε τις σκέψεις σας σε μια πρόταση, που θα πρέπει να είναι αυτομάτως έξυπνη ή εξυπνακίστικη, να τραβάει το ενδιαφέρον στη στιγμή ή να γίνεται retweet και να μπαίνει στα favorites.

Σύντομα ένα μόνο tweet θα έχει ακόμα και δέκα παραγράφους και το όριο των 10.000 χαρακτήρων. Το προανήγγειλε εμμέσως, ο Τζάκ Ντόρσεϊ, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Τwitter, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι μπαίνει τέλος στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων στο δημοφιλέστατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η «φλυαρία» μας χτυπά την πόρτα, σχεδόν, δέκα χρόνια μετά το πρώτο tweet του Ντόρσεϊ στις 21 Μαρτίου του 2006.

Το αφεντικό του Τwitter ενώ, ομολογεί πως του αρέσει η δημιουργικότητα και το πνεύμα, που ενθαρρύνονται από το όριο που τίθεται, εντούτοις παραδέχεται: «περάσαμε πολύ καιρό παρατηρώντας τι κάνουν οι άνθρωποι στο Twitter και τους είδαμε να βγάζουν screenshots κειμένων και να τα ποστάρουν.

Όμως, τι θα γινόταν αν ένα κείμενο… ήταν πράγματι κείμενο; Κείμενο που θα μπορούσε να αναζητηθεί. Κείμενο που θα μπορούσε να επισημανθεί. Αυτό είναι μεγαλύτερη χρησιμότητα και δύναμη». Οπότε, τελούμε εν αναμονή…φλυαρότερων εποχών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman