ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γνώρισε το σεξ στα 43 του

Tweet
Share
Εικονογράφηση: Daniela Carvalho Εικονογράφηση: Daniela Carvalho
Tweet
Share

Ήταν στην ηλικία των έξι ετών όταν ο Mohammed Abad είχε ένα σοβαρό ατύχημα που του στέρησε βασικές απολαύσεις στη ζωή. Ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον εκτόξευσε μέτρα μακριά. 

Ο άνδρας κατάφερε να επιζήσει, ωστόσο τα γεννητικά του όργανα υπέστησαν τέτοια βλάβη που μεγαλώνοντας ο ίδιος δεν μπορούσε να έχει καλή στυτική λειτουργία ενώ κατά συνέπεια δεν μπορούσε να απολαύσει το σεξ.

Σήμερα με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης –η οποία έχει εξελιχθεί όσον αφορά τα θέματα σεξουαλικής ανικανότητας- ο Mohammed κατάφερε να έχει μια λειτουργική και ικανή στυτική λειτουργία την οποία γνώρισε για πρώτη φορά στα 43 του χρόνια.

asde01

Χρειάστηκαν περίπου τρία χρόνια και εκατό επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως τα γεννητικά του όργανα. Ο Abad μάλιστα ήθελε να ξεχωρίσει καθώς δεν αρκέστηκε σε μία απλή προσθετική πέους, εφόσον το «βιονικό» του πέος πλέον φτάνει τα 20 εκατοστά.

Την πρώτη διορθωτική επέμβαση προσθήκης βιονικού πέους πραγματοποίησαν το 2012 οι χειρούργοι του University College του Λονδίνου. Οι επιστήμονες τοποθέτησαν μηχανισμό πρόθεσης όπου δύο σωλήνες με το πάτημα ενός κουμπιού στο όσχεο, γεμίζουν με υγρά από το στομάχι του και επιτρέπουν την απόκτηση μιας καλής ποιότητας στύσης.

sex

Όπως δήλωσε ο άνδρας στη βρετανική Sun, ανυπομονούσε για να νιώσει το πέος του λειτουργικό και θα κάνει μία νέα αρχή το 2016 ανακαλύπτοντας το σεξ. «Το πέος μου λειτουργεί τέλεια τώρα, οπότε το μόνο που μου μένει είναι να κάνω σεξ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να το κάνω».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman