ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γυμναστείτε εύκολα και οικονομικά με μια... πετσέτα

Tweet
Share
Tweet
Share

Συνηθίσαμε στα βαράκια, τα περίπλοκα μηχανήματα, τους διαδρόμους και ο,τιδήποτε υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα για τέλειο και γερό σώμα. Ψυχραιμία όσοι δεν έχουν αρκετά χρήματα για όλα αυτά δεν χρειάζεται να απελπίζονται! Αν κάποιος έχει όρεξη, αρκεί να έχει στη διάθεσή του μια απλή πετσέτα για να γυμναστεί εύκολα και οικονομικά στο σπίτι.

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στην ιδέα του Μπραντ Λόιντ, ενός personal trainer από τη Νέα Υόρκη ο οποίος δημιούργησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, χρησιμοποιώντας απλά δύο πετσέτες. Στην πραγματικότητα «γλιστρά» κανείς με την πετσέτα στα χέρια ή τα πόδια του, για να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες.

«Το σώμα γίνεται πιο δυνατό, ενώ βελτιώνει την ευλυγισία, τον έλεγχο της κίνησης και τονώνει τους μύες», αναφέρει μιλώντας στο mashable ο Λόιντ. Με την τακτική αυτή άσκηση βελτιώνεται παράλληλα και η στάση του σώματος.

To πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, ο Λόιντ ωστόσο έχει δημιουργήσει παραλλαγές ίδιων ασκήσεων για αρχάριους και προχωρημένους και με την απαραίτητη προσήλωση μπορεί να δει κάποιος αποτελέσματα.

Δείτε μερικές ασκήσεις:

petse

petse 2

petse 3

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman