ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η "αρκούδα" και ο Ντι Κάπριο

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι η "πρωταγωνίστρια" μιας από τις πιο δραματικές σκηνές σε μία από τις πλέον πολυσυζητημένες νέες ταινίες των ημερών. Πόσοι όμως θα μάθουν το όνομα που κρύβεται πίσω της; 

Είναι η αρκούδα που επιτίθεται με βαναυσότητα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη νέα ταινία του σταρ του Χόλιγουντ, την «Επιστροφή». Όσο ρεαλιστικό κι αν φαίνεται το άγριο ζώο, είναι προϊόν υπολογιστή.

«Δεν υπήρξε ποτέ αρκούδα στο σκηνικό. Η πλησιέστερη -από όσο ξέρουμε- ήταν στον ζωολογικό κήπο του Κάλγκαρι», είπε με χιούμορ ο Γκλεν Ενις στην Global News. Πρόκειται για έναν από τους δύο κασκαντέρ που «υποδύθηκαν» τη σχεδιασμένη στον υπολογιστή αρκούδα στα γυρίσματα. Ο ρόλος τους ήταν να κάνουν το ζώο όσο πιο ρεαλιστικό γινόταν. «Στις πρόβες φορούσα ένα μπλε κοστούμι με κεφάλι αρκούδας.

Προφανώς αυτό δεν υπάρχει στην ταινία, αφού υπήρξε επεξεργασία. Ο σκηνοθέτης όμως επέμενε η... μπλε αρκούδα να κινείται ακριβώς όπως μία αληθινή».  

Οπως εξήγησε ο 51χρονος από το Βανκούβερ, ο ρόλος συχνά απαιτούσε να περνά αρκετό χρόνο ιδιαίτερα κοντά στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Ήθελαν το στόμα της αρκούδας να είναι χαμηλά στην πλάτη του. Επρεπε να τραβήξω το μπουφάν του με το χέρι μου για να φαίνεται σαν να το τραβούν τα σαγόνια της αρκούδας», αποκαλύπτει.

Κάτι που όμως απαιτούσε μία ιδιαίτερα άβολη στάση. «Για να το πετύχω αυτό, το πρόσωπό μου ήταν ουσιαστικά... στα οπίσθιά του. Το πρόσωπό μου ήταν στα οπίσθια του Λεονάρντο για αρκετό χρόνο. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να είναι φαντασίωση κάποιων, αλλά δεν ήταν δική μου!», λέει αφήνοντας πίσω του, μάλλον δυσάρεστες εμπειρίες...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman