ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η γιορτή της χειροποίητης δημιουργίας... είναι γεγονός!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η διοργάνωση της πρώτης έκθεσης Μικρών Παραγωγών & Χειροτεχνών με τίτλο HandMade Products που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα στις 22-24 Φεβρουαρίου 2016 είναι γεγονός!

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει και να αναδείξει ποιοτικά χειροποίητα προϊόντα Ελλήνων Χειροτεχνών και Μικρών Παραγωγών. Στην διοργάνωση θα παρουσιαστούν μοναδικά προϊόντα που με μεράκι και ποιότητα δημιουργούν μικροί παραγωγοί τροφίμων και χειροτέχνες στηρίζοντας το οικογενειακό εισόδημα τους και απευθύνονται σε αγοραστές που επιλέγουν τα προϊόντα αυτά, σε αντίθεση με τα βιομηχανικά τυποποιημένα για την μοναδικότητα τους.

Τα χειροποίητα αντικείμενα έχουν σαν κοινό παρανομαστή ότι τους έχουν αφιερωθεί πολλές ανθρώπινες ώρες γιατί η εργασία δεν γίνεται από μηχανές αλλά από ανθρώπινα χέρια. Καθώς απουσιάζει η έννοια της παραγωγικής αλυσίδας και της μαζικής παραγωγής, ο δημιουργός πρέπει πρώτα να τελειώσει ένα αντικείμενο πριν καταπιαστεί με το επόμενο.

hand

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό σο Σταθμό ‘Σύνταγμα’ είναι το πλέον κεντρικό σημείο της Αθήνας για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Μπροστά από τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, διέρχονται καθημερινά περισσότεροι από 200.000 κόσμου που κατεβαίνουν στον συγκεκριμένο σταθμό για να επισκευθούν το κέντρο για τις αγορές τους ή για την εργασία τους. Η διοργάνωση είναι ιδανική ευκαιρία για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων στο ευρύ κοινό.

Facebook Page: https://www.facebook.com/handmadeproductsexpo/

22-24 Φεβρουαρίου 2016

Μικροί Παραγωγοί & Μικροί Χειροτέχνες

Hand Made Products

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Μετρό Σύνταγμα

invi

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman