ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η αποζημίωση που έκανε έξαλλο τον Λε Πεν

Tweet
Share
Tweet
Share

O χορευτής και πρώην σύντροφος της Μαντόνα, Μπραχίμ Ζαϊμπάτ θα τη γλυτώσει μάλλον φθηνά. Ο ίδιος είχε τραβήξει σέλφι με τον αποκοιμισμένο στο κάθισμά του ακροδεξιό ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Λε Πεν σε καμπίνα αεροσκάφους και στη συνέχεια την δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Η φωτογραφία, στην οποία ο χορευτής καλούσε τον γαλλικό λαό να ψηφίσει για να μην νικήσει το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Συγκέντρωσε μάλιστα, περισσότερα από 8.000 likes, ενώ αναδημοσιεύτηκε 12.000 φορές στο Twitter.

9d847e2e0fd653c091f39b6ae1d8cd08 XL

Το γαλλικό Δικαστήριο, όπου προσέφυγε ο Λε Πεν, έκρινε ότι πράγματι η συγκεκριμένη φωτογραφία παραβίαζε την ιδιωτικότητα του Λε Πεν, όμως σε καμιά περίπτωση δεν είχε στόχο να τον ζημιώσει ηθικά. Γι΄ αυτό το λόγο, η αποζημίωση που θα λάβει, όσο κι αν τον δυσαρέστησε, δεν θα ξεπερνά το ένα ευρώ. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε όμως ότι ο Ζαϊμπάτ κλήθηκε να σβήσει αμέσως την φωτογραφία, καθώς και να πληρώσει τα νομικά έξοδα του ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου, τα οποία αγγίζουν τα 3.000 ευρώ.

Αξίζει εξάλλου να θυμίσουμε, ότι η Μαντόνα, η πρώην σύντροφος του χορευτή, έχει κατά καιρούς λάβει επικριτική στάση απέναντι στον Λε Πεν και την κόρη του που είναι η νέα ηγέτης του Εθνικού Μετώπου. Το 2012, κατά την διάρκεια της περιοδείας της, η τραγουδίστρια είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφία της Μαρίν Λε Πεν σαν φόντο και είχε τοποθετήσει στο μέτωπο της πολιτικού μια σβάστικα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman