ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δείξε μου το αυτοκίνητό σου... να σου πω ποιος είσαι

Tweet
Share
Tweet
Share

Άλλοι τα προτιμούν μικρά και ντελικάτα, την ώρα που άλλοι έχουν αδυναμία σε αυτά με τα περισσότερα κυβικά για να απολαμβάνουν την ταχύτητα. Γαλλικά, γερμανικά, πόλης και ταξιδιού τα αυτοκίνητα που επιλέγουμε έχουν να κάνουν με την προσωπικότητά μας. Αυτό επισημαίνει ο ειδικός, Ουίλιαμ Χάνσον.

 

Οι γνώστες των θεμάτων που σχετίζονται με τους τέσσερις τροχούς, κατέγραψαν τα κοινά χαρακτηριστικά των περισσότερων ανθρώπων που έχουν την ίδια μάρκα αυτοκινήτου και έβγαλαν τα παρακάτω συμπεράσματα. Απ’ ότι καταλαβαίνετε… καμία επιλογή δεν είναι τυχαία.

Πρώτο αμάξι

Το αγαπημένο αμάξι που επιλέγουν οι νέοι ως πρώτο τους αυτοκίνητο είναι το Polo της VW. Είναι «ουδέτερο» αμάξι, σχετικά μικρό και συμφέρει για μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Brands

  • Audi

Την επιλέγουν παντρεμένα ζευγάρια που ανήκουν συνήθως στην μεσαία τάξη. Το μοντέλο «ΤΤ» το επιλέγουν όσοι αγαπούν την ταχύτητα, καθώς η έρευνα έδειξε πως η ελάχιστη ταχύτητα κατά μέσο όρο είναι 50 μίλια την ώρα.

audi

  • BMW

Το αγαπημένο αυτοκίνητο των μεσήλικων που δουλεύουν σε εταιρίες.

bmw

  • Land/Range Rover

Είναι από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των διάσημων. Αθλητές, τραγουδιστές και ηθοποιοί σίγουρα έχουν στον μυαλό τους να αποκτήσουν ένα τέτοιο.

rover r

  • Mercedes

Το brand το οποίο παλαιότερα ήταν αποκλειστικά το αγαπημένο των πλουσίων, πλέον είναι πιο προσεγγίσιμο. Έχει συνδεθεί ως το αυτοκίνητο των πλούσιων κληρονόμων και των γυναικών που έχουν ξεπεράσει τα 40 τους χρόνια.

mer

  • Μini Cooper- Smart

Το αγαπημένο αυτοκίνητο των νέων, ιδιαίτερα όσων είναι 20-25.

cooper

  • Τοyota

Τα Toyota συνήθως «λειτουργούν» ως υπηρεσιακά αυτοκίνητα, ενώ είναι και η αγαπημένη μάρκα των οδηγών ταξί.

  • Volvo

Η αγαπημένη μάρκα των αγροτών, των εκπαιδευτικών, αλλά και των... ύποπτων ατόμων.

vol

Χρώμα

Το ασημί, το γκρι, το μαύρο και το σκούρο μπλε παραμένουν οι πιο συνηθισμένες και safe επιλογές. Από την άλλη το λευκό είναι μία έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να αποφεύγουν το καθαριστήριο-αυτοκινήτων, ενώ το κόκκινο είναι η χειρότερη επιλογή.

Όποιο και αν είναι το χρώμα, το μυστικό όσων θέλουν το αμάξι τους να δείχνει σαν καινούργιο είναι το γυάλισμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman