ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα ταξίδι για τους λάτρεις των σιδηροδρόμων!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η παρακάτω πρόταση φαντάζει ιδανική για όσους από εσάς βαρεθήκατε τη διαμονή στα παραδοσιακά καταλύματα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Αν μάλιστα έχετε αδυναμία και στις σιδηροδρομικές διαδρομές, θα την εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο.

Το Train Hostel, στο Schaerbeek του Βελγίου, σε απόσταση 20 λεπτών με το τρένο από τις Βρυξέλλες, σας δίνει τη δυνατότητα να μείνετε σε καμπίνες που βρίσκονται μέσα σε αληθινά βαγόνια ή σε δωμάτια σχεδιασμένα σαν βαγόνια, με πτυσσόμενα κρεβάτια και αυθεντικό εξοπλισμό.

Στην ταράτσα δε του hostel βρίσκεται η μοναδική σουίτα σε ένα βαγόνι τόσο εντυπωσιακά τοποθετημένο, ώστε μοιάζει να ισορροπεί στην άκρη του κτιρίου. Το άνετο κρεβάτι, η minimal επίπλωση, το μπάνιο με τουαλέτα και ντουσιέρα, καθώς και μια μικρή προσωπική βεράντα, είναι οι λιγοστές αλλά αξιοπρεπέστατες ανέσεις της σουίτας, ενώ στην τιμή της περιλαμβάνεται και το πρωινό.

Στο hostel μπορεί επίσης κανείς να περιηγηθεί στη βιβλιοθήκη, την τραπεζαρία, το μπαρ και την εσωτερική αυλή για συναντήσεις με τους άλλους συνταξιδιώτες. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

train 1

train 2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman