ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα προσφυγόπουλα;

Tweet
Share
Tweet
Share

Φαγητό, ρούχα και ό,τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει μοιράζει η Παρέα σε πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του μεγάλου τους ταξιδιού προς την Ευρώπη. Η ομάδα αυτή των ανθρώπων που στηρίζει εκείνους που το έχουν ανάγκη κάνει έκκληση για παιδικά σακίδια.

 

Η πρωτοβουλία «Ένα σακίδιο για το δρόμο» απευθύνεται στον κάθε πολίτη που θέλει να βοηθήσει τα μικρά αυτά παιδιά φτιάχνοντας ουσιαστικά μια παιδική τσάντα πλάτης με μερικά χρήσιμα αντικείμενα μέσα. Κάθε σακίδιο πρέπει να περιέχει καπέλο ηλίου, σετ χρώματα και μπλοκ ζωγραφικής, φακό, χυμό και μπισκότα, σφυρίχτρα, μωρομάντιλα, ένα μικρό παιχνιδάκι, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα και μερικά μπαλόνια.

967333 parea

Παράλληλα, μπορείτε να προσθέσετε κουτάκι πρώτων βοηθειών, κάλτσες/εσώρουχα, βούρτσες/χτένες, λαστιχάκια για μαλλιά. Σακίδιο μπορεί να ετοιμάσει οποιοσδήποτε σε όλη την Ελλάδα και να το στείλει στην Παρέα εντελώς δωρεάν μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Πρόσφατα η Παρέα μοίρασε πάνω από 500 τέτοια σακίδια σε προσφυγόπουλα στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά φυσικά οι ανάγκες είναι τεράστιες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman