ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στο 1ο διεθνές διήμερο συνέδριο & φεστιβάλ “Collectiva”

Tweet
Share
Tweet
Share

Στις 1 & 2 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του το 1ο “Collectiva”, ένα διεθνές διήμερο Συνέδριο & Φεστιβάλ αφιερωμένο στη νέα επιχειρηματικότητα και την ψηφιακή οικονομία (startups & digital economy), τον ψηφιακό μετασχηματισμό (digital transformation) και τις μελλοντικές τεχνολογικές τάσεις (future tech trends).

Στόχος του Collectiva είναι να αποτελέσει το ετήσιο σημείο συνάντησης ευρωπαϊκών και διεθνών επενδυτικών σχημάτων, accelerators, νέων επιχειρήσεων και μεγάλων εταιρειών με την ελληνική digital αγορά και το τοπικό οικοσύστημα των startups.

35+ καταξιωμένοι ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους και διαφορετικά μέρη του κόσμου, θα βρεθούν στο “The Hub Events” στην Αθήνα για να μοιραστούν με το κοινό του Collectiva τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, τις διαφαινόμενες τάσεις στο χώρο αλλά και τις εμπειρίες της δικής τους διαδρομής, από τη θεωρία μιας ιδέας, στην πράξη και την επιτυχία. Ανάμεσα στους ομιλητές είναι οι: Uldis Leiterts, Συνιδρυτής και CEO @ Infogr.am & Fragmentic, ο Darren Oddie, Διευθυντής Ψηφιακής Στρατηγικής @ Wipro London, o Philipp Stangl, Διευθυντής Επενδύσεων @ Pioneers Ventures, o Stephane Gantchev, Partner στο επενδυτικό σχήμα LAUNCHub, o Cosmin Ochisor, Business Development Manager στο Hub:raum (το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης της Deutsche Telekom) ο Tej Tadi, Ιδρυτής & CEO της Mindmaze (μια πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο των virtual reality τεχνολογιών. Η Mindmaze έχει ανακοινώσει τη λήψη ενός δεύτερου γύρου χρηματοδότησης ύψους $100εκατ., ενώ η αξία της αποτιμήθηκε στο $1δις τον Φεβρουάριο του 2016) και ο Enon Landenberg, Συνιδρυτής του sFBI (company building platform).

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, έμπειροι εισηγητές και στελέχη της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από χρήσιμα και πρακτικά workshops, πάνω στις βασικές θεματικές του Συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, διαδραστικά ψηφιακά εκθέματα και παιχνίδια για μεγάλους, Art/Tech Installations με 3D printing και Virtual Reality καθώς και πρωτότυπες κατασκευές που αξιοποιούν ευφάνταστα την τεχνολογία, θα βρίσκονται στους χώρους των εκδηλώσεων για να προσδώσουν στην ολοκληρωμένη εμπειρία του κοινού.

Στην “Alana”, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το “The Hub Events”, θα ζωντανεύει η έννοια του Φεστιβάλ με την τεχνολογία να συναντά τη διασκέδαση, δημιουργώντας και προσφέροντας εικόνες, χρώματα, ελληνικές street food γεύσεις και πολλή μουσική. Εναλλακτικά σχήματα και καλλιτέχνες θα ξεδιπλώνουν το δικό τους ταλέντο, πλαισιώνοντας μουσικά τα διαλείμματα αλλά και το κλείσιμο κάθε ημέρας.

Η προπώληση ξεκίνησε, με την πρώτη ζώνη εισιτηρίων “early bird” σε περιορισμένο αριθμό.

Για κρατήσεις εισιτηρίων επισκεφθείτε το: https://www.eventora.com/en/Events/collectiva

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman