ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κ8 Point... O στάβλος που έγινε ένα από τα ωραιότερα στέκια της πόλης

Tweet
Share
Tweet
Share

Είναι σχετικά καινούριος και κάνει εντύπωση. Σίγουρα καλή! Ο πολυχώρος του Κ8 στην καρδιά της Αθήνας έχει να προτείνει, καφέ, ποτό (και με after διάθεση ), φαγητό με street food αποχρώσεις, ενώ εκεί θα αφεθείτε στους ήχους της live μουσικής που κατά καιρούς φιλοξενεί.

Στην Ερμού 119, λίγα μόλις βήματα από Μοναστηράκι, Θησείο, Ψυρρή και Πλάκα, το Κ8 ήρθε για να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή των Αθηναίων και να καθιερωθεί ως ένα all day & night venue, το οποίο μακράν απέχει από τους χώρους εστίασης όπως τους ξέραμε μέχρι σήμερα. Εκεί η Τέχνη συναντά τη γαστρονομία, το ιστορικό μας κέντρο σμίγει με το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη, η διασκέδαση μεταμορφώνεται σε εμπειρία.

Ο μαγικός χώρος του νέου, πανέμορφου μέρους απλώνεται σε 3.500 τετραγωνικά μέτρα. Το Κ8 Point δεν είχε πάντα το στυλ που έχει τώρα. Τι εννοούμε; Το Κ8 ήταν στάβλος και όλη η έκταση ήταν χάνι. Το 1920 έγινε ξενοδοχείο και πήρε την ονομασία «Έλευσις». Το 2003, όπου έγινε η ανακατασκευή, μετονομάστηκε σε Κ8. Πλέον, με τη νέα του μορφή, είναι ένας all day – all night πολυχώρος διαμορφωμένος έτσι ώστε: το πρωί να μπορείς να πας να πιεις τον καφέ σου ή το σνακ σου, ένας lounge χώρος το απόγευμα και το βράδυ να μεταμορφώνεται σε χώρο για live με μπάντες από jazz μουσική μέχρι ελληνικό έντεχνο. Έχει και after όμως. Μετά τις 2 τα μεσάνυχτα dj’s μέχρι το πρωί!

k8 2

k8 6

Μπαίνοντας στο συγκρότημα, θα ανακαλύψετε μια όαση, στολισμένη με μυρωδάτους κήπους και κρεμαστές κούνιες, μια αυλή που δεν μπορεί παρά να σας μαγεύει πρωί-βράδυ. Στο κέντρο του αίθριου υψώνεται μια ελιά, κατευθύνοντας το βλέμμα σας σε βεράντες lounge ατμόσφαιρας και καταλήγει στην καθηλωτική θέα του βράχου της Ακρόπολης. Προχωρώντας, από το γραφικό σκηνικό του αίθριου θα μεταφερθείτε σε έναν χώρο μοντέρνο, industrial αισθητικής, παράλληλα, όμως, ζεστό και φιλόξενο, με την υποδομή να φιλοξενεί live μουσικά προγράμματα (2 stages) και δυναμικά DJ sets (εναέριο booth).

Tο Κ8 υπόσχεται να ακούσει τον παλμό μιας πόλης που σφύζει από ζωή

Ένα mural - σύννεφο πορτρέτων και ψυχών (γκράφιτι 17 μέτρων) υψώνεται ως τον δεύτερο όροφο, ενώ η κινητή φωτισμένη βιτρίνα ποτών πίσω από το μπαρ, διατρέχει το εργοστασιακό εσωτερικό του κτιρίου, φτάνοντας μέχρι και τον τρίτο όροφο. Εκεί βρίσκεται το «Art point», μια Gallery όπου εκτίθενται προς πώληση έργα σύγχρονης Τέχνης, ένας χώρος που πληροί όλες τις προδιαγραφές για την οργάνωση παρουσιάσεων και σεμιναρίων, πριβέ πάρτι, εκδηλώσεων κοινωνικού ή εταιρικού χαρακτήρα. Η επίπλωση του χώρου διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών catering από την ομάδα του K8.

k8 4

Λαβυρινθοειδές και πολυεπίπεδο, το Κ8 υπόσχεται να ακούσει τον παλμό μιας πόλης που σφύζει από ζωή και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει ή να αγκαλιάσει τις πιο όμορφες στιγμές σας.

k8 5

Tα Σάββατα του Απρίλη μάλιστα στο Κ8 ο Γιάννης Σουλάκης επιστρέφει για δεύτερη σεζόν παρουσιάζοντας την ανανεωμένη μουσική παράσταση «Φορεμένο Αλλιώς», η οποία αγαπήθηκε από το κοινό και εξέπληξε, τόσο με τις ενορχηστρώσεις, όσο και για την τόλμη με την οποία έσμιξε παλιά και νέα τραγούδια, σε ένα πρωτότυπο ταξίδι, όπου οι Queen συναντούν τον Χατζηδάκι και η Nina Simone τη Σωτηρία Μπέλλου.

k8 7

Συντελεστές:

Φωνή: Γιάννης Σουλάκης

Συμμετέχει: Παρασκευή Λεβεντάκου

Ενορχηστρώσεις-Πιάνο-Μπάσο: Αδαμάντιος Αναστασιάδης

Σαξόφωνο: Παντελής Αβραμόπουλος

Ηλεκτρική κιθάρα: Ξενοφών Καρακωνσταντής

Τύμπανα: Γιώργος Ποταμιάνος

Επιμέλεια προγράμματος: Ντέβιντ Νεγρίν, Αδαμάντιος Αναστασιάδης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννα Μιχελή

Φωτογραφία: Μαίρη Παττέ

Βοηθός παραγωγής: Μάριος Κάλλος

Γραφίστας: Ντίνος Γιατράκος

Παραγωγή: Θεατρική ομάδα Τεχνικό

Παραστάσεις: 9,16 & 23 Απριλίου 2016 Ώρα προσέλευσης: 22:00 Είσοδος θεάματος: €7 Απαραίτητη κράτηση

K8

Ερμού 119 & Άστιγγος

210 33 15 407

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.k8point.gr

FB K8point

k8 8

k8 11

k8 12

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman