ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης "Έρως, Βαρύς Θεός" της Αναστασίας Γκινάκη στις Εικαστικές Αναζητήσεις‏

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, η θετική ενέργεια και το ερωτικό άγγιγμα των έργων της εικαστικού Αναστασίας Γκινάκη κυριάρχησαν στα εγκαίνια της ατομικής της έκθεσης ζωγραφικής "Έρως, Βαρύς Θεός", η οποία παρουσιάζεται στο φιλόξενο χώρο των Εικαστικών Αναζητήσεων, Σπευσίππου 21, Κολωνάκι. 

Η εικαστικός και ο οικοδεσπότης του χώρου, δικηγόρος και συλλέκτης, κος Μελέτης Φικιώρης υποδέχτηκαν το φιλότεχνο κοινό σε μια λαμπερή βραδιά, γεμάτη χαμόγελα, θετικές κριτικές και αισιόδοξα έργα που μέσα από τα χρώματά τους και την προσωπική γραφή της εικαστικού, ο Έρως παρουσιάζεται βαρυσήμαντος, παντοδύναμος και κινητήριος δύναμη κάθε έντονης στιγμής που αποζητά ο άνθρωπος να ζήσει κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του. 

Η ιστορικός τέχνης κα Μαρία Μελέντη σημειώνει: 

Την μαγική ιστορία με τις πολλές παραλλαγές, το πανανθρώπινο βίωμα του έρωτα, μας διηγείται με την σειρά των τελευταίων έργων της η Αναστασία Γκινάκη. Ένας ζωγραφικός κόσμος με τον χαρακτήρα της ερωτικής φωτιάς, ενός αόρατου πύρινου κόκκινου που κρύβεται συνεχώς και αισθανόμαστε να μας περιτριγυρίζει, του φιλόπονου, φιλόκαλου έρωτα της δημιουργού, παρουσιάζεται εμπρός μας να μεταπλάθεται εν τέλει με αξιοσημείωτη μαεστρία σε μία δροσερή αύρα.  Ο κόσμος αυτός μας αγγίζει βαθειά και μας μαγεύει, μας προσκαλεί να ονειρευτούμε όπως κάθε αληθινός έρωτας. Μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία οδηγώντας μας στην  πολύτιμη ανάταση ψυχής που μεταδίδει η Τέχνη και τα έργα της, προϊόντα ενός έντιμου και γενναίου αγώνα, σε κάθε "καλή της ώρα".       

ginaki 2

Εικαστικές Αναζητήσεις

Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλ. 210 / 7221556

Διάρκεια: 6 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2016

Ώρες λειτουργίας: Πρωί: Τετάρτη και Σάββατο: 11.00 - 15.00

                                  Απόγευμα: Τρίτη έως Παρασκευή: 18.00 - 21.00

                                  28/4 έως 02/5: ΚΛΕΙΣΤΑ

ginaki 4

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ: 

https://www.facebook.com/events/201695450185787/

https://www.youtube.com/watch?v=N60_K7PdDAc

ginaki 6

ginaki 8

ginaki 11

ginaki 13

ginaki 15

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.