ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγαπάτε τις αντίκες; Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς!

Tweet
Share
Tweet
Share

Tο Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Έργων Τέχνης της Ελλάδος διοργανώνει την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Απριλίου το 10ο Παζάρι Αντίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ (Εργοστάσιο Πουλοπούλου - Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης στο Θησείο).

Έπιπλα, πορσελάνες, ασημικά, γκραβούρες, πίνακες, ξυλόγλυπτα, αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης τέχνης και κάθε είδους μικροαντικείμενα, επιλεγμένα με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα, θα διατίθενται σε τ ι μ έ ς  π α ζ α ρ ι ο ύ, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες κάθε ηλικίας και αγοραστικής δύναμης, να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους με ό,τι καλύτερο διατίθεται στην αγορά.

Στον ίδιο χώρο, τα μέλη του Σωματείου με την υποστήριξη του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζoυν παράλληλη θεματική έκθεση έργων και αντικειμένων με τίτλο "To οδοιπορικό της Σπείρας στην παλιά Αθήνα".

antika 2

Θα εκτεθούν αντικείμενα τέχνης από μέλη του Σωματείου μας, από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα, ενώ η βραβευμένη εικαστικός Μαρία Παπαδημητρίου θα συμμετέχει με το έργο «the Roma – coat». Παράλληλα το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα” θα παρουσιάσει μια δημιουργία των μαθητών της από papier mâche.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στις 20:00, από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Χρήστο Τεντόμα. Θα ακολουθήσει στιγμιότυπο από το θεατρικό έργο «Τερεζίν», σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χατούπη.

antika 3

Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα που χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού, σε κάθε μορφή τέχνης αλλά και ως αντικείμενο της καθημερινής μας ζωής.

Ώρες λειτουργίας παζαριού την Παρασκευή 6 το απόγευμα με 10 το βράδυ το Σάββατο 10 το πρωί με 10 το βράδυ και την Κυριακή 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες : 210 36 22 970, www.hada.gr

antika 5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman