ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι δουλειά έχει ένα σαλόνι μεσ΄ στη λίμνη;

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια αναπάντεχη εικόνα που ξένισε, μάλλον ευχάριστα, όσους την αντίκρυσαν, είδαν το πρωί της Πέμπτης στην όμορφη Καστοριά. 

Ένα σαλόνι μέσα στη λίμνη της Καστοριάς, όπως διαβάζουμε στο καλό ενημερωτικό σάϊτ του ακριτικού νομού, fouit.gr. Υπεύθυνοι της κατασκευής, μια παρέα από το Απόζαρι στην βόρεια πλευρά της πόλης, όπου δραστηριοποιείται ένας εξαιρετικός Σύλλογος, με πρωτοβουλίες που προάγουν τη συλλογικότητα και το κοινοτικό ήθος. Όποιος πιστός και ντόπιος, ας προσέλθει.

Η λίμνη της Καστοριάς είναι καρστική τεκτονικής προέλευσης και υπολογίζεται ότι σχηματίζετηκε πριν από 10.000.000 περίπου χρόνια (Μειόκαινος Περίοδος).

Η λίμνη της Καστοριάς είναι καρστική τεκτονικής προέλευσης και υπολογίζεται ότι σχηματίστηκε πριν από 10.000.000 περίπου χρόνια (Μειόκαινος Περίοδος).Η λίμνη είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη της Καστοριάς και για τις γύρω κοινότητες, δεδομένου ότι αφενός καθορίζει τη φυσιογνωμία τους και αφετέρου αποτελεί έναν σημαντικό φυσικό πόρο.

Η λίμνη είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη της Καστοριάς και για τις γύρω κοινότητες, δεδομένου ότι αφενός καθορίζει τη φυσιογνωμία τους και αφετέρου αποτελεί έναν σημαντικό φυσικό

πόρο.

 .Σε όλη την έκτασή της απαγορεύεται το κυνήγι και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία την έχει συμπεριλάβει στον κατάλογο των Σημαντικών Περιοχών για τα Πουλιά της Ελλάδας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman