ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η καρδιά του παιδιού πάνω απ' όλα

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού», διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, (Αμφιθέατρο - Αεριοφυλάκιο 1) την Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 14.00 με θέμα:

«Η καρδιά του παιδιού πάνω απ' όλα», συγγενείς καρδιοπάθειες, έγκαιρη διάγνωση, αποτελεσματική αντιμετώπιση, κοινωνική μέριμνα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, και σκοπεύει στην ενημέρωση και την αφύπνιση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα καρδιοπαθή παιδιά και οι οικογένειές τους. H καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων σε συνδυασμό με τις καλές συνθήκες υγιεινής, συντελούν στην θετική έκβαση της πορείας των παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Βασικοί πυλώνες είναι από την μία πλευρά η έγκαιρη διάγνωση και η κατάλληλη χειρουργική και φαρμακευτική αντιμετώπιση και από την άλλη η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας η εθελοντική προσφορά και βέβαια η κρατική μέριμνα.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν γιατροί, φοιτητές, σπουδαστές και γονείς παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες.

kardia tou paidiou33

Θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες: γυναικολόγοι, εμβρυολόγοι, νεογνολόγοι, παιδοκαρδιολόγοι και παιδοκαρδιοχειρουργοί από τα νοσοκομεία Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Παίδων Μητέρα, Ιασώ Παίδων, Παίδων Αγ. Σοφία & Αγλαΐας Κυριακού.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αφιέρωμα και τιμητική βράβευση στην Βασιλεία Πάππας ιδρύτρια και διευθύντρια του HELLENIC CARDIAC FUND του Boston Children’s Hospital.

Συντονίζει η δημοσιογράφος υγείας και συγγραφέας Εύα Ντελιδάκη.

Είσοδος Ελεύθερη – Με Βεβαίωση Συμμετοχής

Πληροφορίες Καρδιά του Παιδιού: Τηλ. 210 3218488, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman