ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αυτοί οι προορισμοί σαρώνουν στο pinterest

Tweet
Share
Tweet
Share

Τώρα που ο ήλιος ξανά, μαστιγώνει με το φως του τη μέρα, ένα νωχελικό και βαθύ αίσθημα αναχωρητισμού κεντάει τις αισθήσεις και παρακινεί σε προορισμούς που δεν είδαν τα μάτια μας ποτέ.  

Τα social media, εκτός των άλλων, φανερώνουν πλέον τις δημοφιλείς επιλογές, μεταξύ αυτών και τις ταξιδιωτικές. Το pinterest, που αποτελεί ένα δίκτυο με επίκεντρο τη φωτογραφία, αποκαλύπτει τις τάσεις των χρηστών του, τουλάχιστον όπως διαμορφώθηκαν μέσα στο 2015. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, κλείστε τα μάτια και αφεθείτε στις θωπείες του δικού σας ονειρεμένου προορισμού.

Καταρράκτες Havasu, Grand Canyon, Αριζόνα, ένα από τα ιδιαίτερα σημεία του Grand Canyon.

Η περίφημη Bourbon Street, Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα, στάζει μουσική, αλκοόλ και νικοτίνη, στην καρδιά της πιο παλιάς γειτονιάς της Νέας Ορλεάνης.

Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αγαπημένες των χρηστών.

Κιότο, Ιαπωνία. Ο Ναός Ginkakuji είναι ένας από τους πιο περίφημους του Κιότο, που αποκαλύπτει τον πολιτισμό Higashiyama του 15ου αιώνα.

Tulum, Μεξικό και ερείπια των Μάγια πάνω από τη θάλασσα, σε μια πρώην πόλη με τείχη, μια από τις τελευταίες που έχτισε ο λαός αυτός των Ινδιάνων της Κεντρικής Αμερικής.

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια και η διάσημη Sunset Boulevard.

Λισαβόνα, Πορτογαλία, με τον νοσταλγικό αέρα και τα μελαγχολικά fado που φέρνουν στη μνήμη όσες φορές βυθιστήκαμε στη μεταμέλεια και την οδύνη ενός πάθους.

Kjeragbolten, Νορβηγία. Ο 5 κυβικών μέτρων ογκόλιθος στο βουνό Kjerag στην επαρχία Rogaland, προσβάσιμος χωρίς εξοπλισμό αναρρίχησης.

Ρέικιαβικ, Ισλανδία, η βορειότερη πρωτεύουσα του κόσμου.

Ανόι, Βιετνάμ. Η κυριότερη πόλη του βόρειου Βιετνάμ, εξωτική, μυστηριακή, ανεξερεύνητη ακόμα... 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman