ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το adidas Consortium Tour συνεχίζει το ταξίδι του στο Λονδίνο και ξανασυστήνει στο κοινό το EQT των 90 's

Tweet
Share
Tweet
Share

Το adidas Consortium Tour συνεχίζει το ταξίδι του στο Λονδίνο και ξανασυστήνει στο κοινό το EQT των 90 's, μέσα από τη νέα γενιά των sneaker lovers...

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Βερολίνο, ο τέταρτος προορισμός του Consortium Tour 2016 είναι το Λονδίνο και το Footpatrol, το sneaker store του Soho που κάθε λάτρης των sneakers που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να επισκεφτεί αν βρεθεί στην πόλη.

Έχοντας πολλές πρωτοπόρες συνεργασίες στο ιστορικό της, η Adidas ενώνει της δυνάμεις της με το Footpatrol, την καρδιά της κοινότητας των sneaker lovers όπου μπορεί κανείς να βρει ειδικές εκδόσεις sneakers και μοντέλα που έχουν αφήσει εποχή. Για αυτή τη συνεργασία, το Footpatrol ρίχνει μια ματιά πίσω στην ιστορία της Adidas και στα σχέδια που αντλούσαν έμπνευση από την αγγλική πρωτεύουσα.

Έτσι, το EQT Running Cushion 93 επιστρέφει μετά από 23 χρόνια και συστήνεται ξανά στους fans του street style. Η παλέτα των χρωμάτων και άλλες λεπτομέρειες που χρησιμοποιήθηκαν για το σχεδιασμό του θυμίζουν κάτι από το θρυλικό London Runner της Adidas, την ειδικά αφιερωμένη έκδοση στη συγκεκριμένη πόλη.

adidas

Για την ιστορία, η σειρά Equipment παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές του ’90. Στόχος της Adidas ήταν να δώσει έμφαση σε βασικά χαρακτηριστικά, να επικεντρωθεί στην απόδοση και να δημιουργήσει ένα παπούτσι έτσι ακριβώς όπως το θέλουν οι runners. Μέχρι το 1993, η σειρά Equipment περιελάμβανε διάφορα μοντέλα για κάθε τύπο runner: το Support για αθλητές με υποπρηνισμό, το Guidance για αθλητές με υπερπρηνισμό, το Racer με απλοποιημένο πίσω μέρος, καθώς και το Cushion, για ακόμα περισσότερη στήριξη και άνεση.

adidas 5

23 χρόνια μετά, το running και τα παπούτσια για τρέξιμο έχουν εξελιχθεί, ωστόσο η στάση της Adidas σε ό,τι αφορά την απόδοση και τις επιδόσεις παραμένει σταθερή. Το EQT Cushion επαναπροσδιορίζεται μέσα από την καινούρια γενιά των sneaker lovers και απευθύνεται σε αυτούς που προτιμούν το minimal και το καθαρό, διακριτικό στιλ.

Το EQT Cushion θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Απριλίου στο Phat Soles στην Αθήνα ( Μεταξά Άγγελου 27-29, Γλυφάδα) και στο Device One στη Θεσσαλονίκη (Μελά Παύλου 38).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman