ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

20 Κινέζοι ζωγράφοι εκθέτουν τα έργα τους για μια ημέρα στην Αθήνα

Tweet
Share
Tweet
Share

Είκοσι διακεκριμένοι Κινέζοι ζωγράφοι, εκθέτουν τα έργα τους για μία μόνο ημέρα στην Ελληνοκινεζική συνάντηση τέχνης που θα πραγματοποιηθεί στην Dépôt Art gallery την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016.

Τα έργα αυτά δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ελλάδα και της φιλοξενίας τους σε εργαστήρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας στην Αθήνα και στην Ύδρα, στο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεων Ελλάδας και Κίνας, που αποβλέπει στην υλοποίηση καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με κοινές δράσεις και στην ενθάρρυνση της συνεργασίας και για άλλες μελλοντικές δραστηριότητες σε συνεργασία ΑΣΚΤ – Αθήνας και Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζων, με την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Οι Κινέζοι ζωγράφοι είναι όλοι απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Πεκίνου, ενώ δύο εξ αυτών, η κα YAN PING και ο κος WANG KEJU είναι από τους γνωστότερους διεθνώς εικαστικούς καλλιτέχνες της Κίνας.

Παράλληλα λειτουργεί στο χώρο της Dépôt Αrt gallery η επιτυχημένη έκθεση του εικαστικού Νίκου Γιαβρόπουλου με τίτλο «SPHINX Το ακατάλυτο ερώτημα». Από τις πωλήσεις των έργων θα αγοραστούν φάρμακα για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman