ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ξέρεις τι είναι η "Λέσχη της Φούστας";

Tweet
Share
Tweet
Share

Στην Αυστραλία ανοίγει ακόμα ένα σεξ κλαμπ μόνο για γυναίκες το οποίο φιλοδοξεί να προσελκύσει  το στρέιτ γυναικείο κοινό που επιθυμεί να πειραματιστεί σεξουαλικά.

Η «Λέσχη της Φούστας» όπως αποκαλείται ανοίγει και στην Αυστραλία και ενώ όλα επιτρέπονται, απαγορεύεται αυστηρώς, η είσοδος στους άνδρες. 

Στο σεξ κλαμπ όσες γυναίκες θέλουν μπορούν να πειραματιστούν σεξουαλικά μέσα στον προστατευμένο χώρο του κλαμπ. Μπορούν να χορέψουν, να συνομιλήσουν, ακόμα και να κάνουν σεξ αν το επιθυμούν με άλλες γυναίκες. Η «λέσχη της Φούστας» έρχεται λοιπόν και στην Αυστραλία από τα τέλη του ερχομένου μήνα και αναμένεται να παρακαλέσει πάταγο με τη λίστα αναμονής για την είσοδο στο κλαμπ να είναι ήδη μεγάλη.

Η «λέσχη της Φούστας» δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία το 2014 και άνοιξε τις πόρτες του στο Λονδίνο. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, στρέιτ, ομοφυλόφιλες, bisexual ενώ όπως δηλώνουν οι δημιουργοί της ιδέας «δεν υπάρχουν προσδοκίες αναφορικά με το μέλλον της όποιας σχέσης μπορεί να δημιουργηθεί».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman