ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με μια λαμπερή εκδήλωση κλείνει η έκθεση της Μαρίας Φιλιππακοπούλου

Tweet
Share
Tweet
Share

Με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης “Still Time” της Μαρίας Φιλιππακοπούλου, η Kourd Gallery –στην οδό Κασσιανής 2 & Φαναριωτών στην Αθήνα- πραγματοποιεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 12.30 μ.μ.μια καλοκαιρινή βόλτα στο χώρο της μαζί με τη ζωγράφο και τον ιστορικό τέχνης Κωνσταντίνο Παπαχρίστου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τη μεταξοτυπία του έργου «Άπνοια» αξίας 250 € (διάσταση: 60 x 70 εκ., Giclee print on archival paper), ενώ το κόστος του λαχνού θα είναι 2 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο ιστορικός τέχνης Κωνσταντίνος Παπαχρίστου για το έργο της Μαρίας Φιλιππακοπούλου: «Τα έργα που παρουσιάζει η Μαρία Φιλιππακοπούλου στην έκθεση της γκαλερί Kourd έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 7 χρόνια, από το 2009 ως το 2016 και είναι λάδια σε καμβά, μεγάλων συνήθως διαστάσεων. Ο τίτλος της έκθεσης, Still Τime, εικάζει κανείς ότι προέρχεται κατ’ αντιστοιχία με τον διεθνή όρο για την νεκρή φύση (still life). Πράγματι, αν και στο έργο της Φιλιππακοπούλου δεν συναντάμε νεκρές φύσεις, με την ορθή έννοια του όρου, αντικρίζουμε όμως στιγμιότυπα παγωμένου χρόνου και απόλυτης ακινησίας. Έχοντας ήδη από τις σπουδές της την εμπειρία του θεάτρου και της φωτογραφίας, η ζωγράφος στήνει μεγάλα ισταντανέ, σαν διαδοχικές λήψεις από φωτογραφική μηχανή, που προκαλούν το συναίσθημα αλλά και τη μνήμη του θεατή».

 

kourd 2

*Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δροσιστεί και να γευτεί τα πρωτοποριακά προϊόντα Deligios βασισμένα σε φυσικά συστατικά, όπως καφέ Deligios Coffee Plus με κατεχίνες ή Deligios μπάρες βρώμης, αλλά και κρασί του Κτήματος Γκόφα.

 

kourd 4

Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Καθημερινά 11.00 – 15.00 & για οποιαδήποτε άλλη ώρα κατόπιν rendez-vous

Kourd Gallery:

Κασσιανής 2 & Φαναριωτών, 114 71, Αθήνα

Υπεύθυνοι:

Χάικ Ι. Κουρδογλανιάν-Κουρντ

Κατερίνα Κρητικού

Τηλ.: 210 6426573, Φαξ: 210 6426518

www.gallerykourd.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kourd 6

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman