ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το σκίτσο που λέει την αλήθεια για το γάμο έγινε viral!

Tweet
Share
Tweet
Share

To γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μέρες ένα σκίτσο το οποίο απεικονίζει πώς είναι στην πραγματικότητα ο έγγαμος βίος. Η Άλιξ Νίντχαμ από το Σίδνεϊ πριν λίγες ημέρες πόσταρε στο Imgur έναν μικρό πίνακα, που είχε φτιάξει ο σύζυγός της για εκείνη. 

Ο πίνακας παρουσίαζε την Άλιξ ημίγυμνη, φορώντας μόνο ένα στρινγκ εσώρουχο να βουρτσίζει τα δόντια της στο μπάνιο ενώ ο σύζυγός της καθόταν στην τουαλέτα.  «Είπα στον άντρα μου ότι ποτέ δεν έχει φτιάξει έναν πίνακα που να δείχνει και τους δυο μας. Και αυτός έφτιαξε αυτό το αριστούργημα!» έγραψε στη λεζάντα του ποστ η γυναίκα.

Μέσα σε λίγες ώρες μόνο τη φωτογραφία είχαν δει πάνω από 860.000 άτομα στα social media με εκατοντάδες από αυτούς να λένε ότι απεικονίζει τέλεια το πώς είναι στην πραγματικότητα ο έγγαμος βίος. 

pinakas eggamos vios 1

Ο καλλιτέχνης από την πλευρά του σημείωσε πώς βρήκε αφορμή να ζωγραφίσει το έργο του με αφορμή την επέτειό του με την Άλιξ. «Αφού σκέφτηκα όλα τα υπερβολικά ρομαντικά, εξιδανικευμένα πορτραίτα αγάπης που έχουν δημιουργηθεί στην ιστορία, αποφάσισα να φτιάξω έναν πίνακα που θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα της σύγχρονης σχέσης», είπε ο ίδιος μιλώντας στη Daily Mail και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να απεικονίσω την οικειότητα και την αγάπη, με λίγο... χιούμορ». 

egg

Ο Νίντχαμ δηλώνει ξαφνιασμένος από την αλληλεπίδραση που είχε η ανάρτηση του πίνακά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Φαίνεται τελικά ότι αυτό που εγώ θεωρούσα ως την παράξενη δική μας πραγματικότητα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό καταλαβαίνω από την απήχηση που είχε η ανάρτηση», λέει. 

egg 2

Με χιούμορ προσθέτει: «O εν λόγω πίνακας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο Διαδίκτυο και για άλλα θέματα, όπως για την υγιεινή στο μπάνιο, τις ηλεκτρικές συσκευές κοντά στο νερό και στο αν θα πρέπει να βγάζει κανείς το παντελόνι του ή όχι όταν κάθεται στην τουαλέτα. Καθόλου κακό, μου αρέσει»! 

egg 3

egg 4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman