ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα σχέδια του άλλαξαν τον τρόπο σκέψης μιας ολόκληρης σχολής

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένας δάσκαλος από την Ταϊβάν κατάφερε να γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, αφού κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του σχεδίασε στον πίνακα το ανθρώπινο σώμα τόσο ρεαλιστικά που κάποιοι πίστεψαν πως στην πραγματικότητα είναι λέκτορας στην ιατρική σχολή.

Ο Chuan-Bin Chung είναι δάσκαλος οπτικού σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Shu-Te στο Kaohsiung, όπου τα τελευταία τρία χρόνια διδάσκει τους φοιτητές την τέχνη της εικονογράφησης, την ανατομία των τεχνών και τις δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας ζωγράφος. Ο ίδιος διατηρεί επίσης κανάλι στο youtube μέσα από το οποίο αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του.

anatomy

Oι εικόνες που ο Chung σχεδίαζε στον πίνακα με την κιμωλία έκανε τους φοιτητές να εκτιμήσουν τόσο την τέχνη όσο και το μάθημα της ανατομίας. Όπως εξήγησε ο καθηγητής στα διεθνή δίκτυα, οι μαθητές του καλούνται τώρα να δημιουργήσουν τα ίδια σχέδια. Οι αναπαραστάσεις του είναι τόσο ακριβείς και ζωντανές που οι φοιτητές κάνουν λόγο για ένα «ζωντανό» βιβλίο.

anatomy 3

To ταλέντο του νεαρού καθηγητή έχει μάλιστα ωθήσει κάποιους ανθρώπους που στο παρελθόν παράτησαν τις σπουδές τους για διάφορους λόγους, να επιστρέψουν στα θρανία και να προσπαθήσουν πάλι.

anatomy 5

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman