ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η μουσική και τα βινύλια γιορτάζουν μαζί!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η μουσική και τα βινύλια γιορτάζουν μαζί! Για πρώτη φορά ένα Παζάρι Δίσκων θα διεξαχθεί σε υπαίθριο χώρο στην καρδιά της Αθήνας. Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

 

 

Το VINYL IN THE CITY δίνει ένα μεγάλο ραντεβού στους αθεράπευτους συλλέκτες βινυλίου, αλλά και τη νέα γενιά που ανακαλύπτει τον αυθεντικό ήχο της μουσικής. Ιδιώτες και γνωστά δισκοπωλεία αλλά και χειροτέχνες του Ash In Art που "ακουμπούν" με την τέχνη τους στον ήχο του βινυλίου, γίνονται ένα με την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που γιορτάζει φέτος τα 17 χρόνια της.

Το Πεδίον του Άρεως θα μετατραπεί πιλοτικά σε ένα μουσικό χωριό και θα υποδεχθεί 40 σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα σε δύο stages, που θα φέρουν κοντά μας τον ήχο της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή θα χτυπά δυνατά ο ήχος της καρδιάς μας, ο αξεπέραστος ήχος του βινυλίου για τρεις ημέρες, 21 -23 Ιουνίου.

vinyl 3

Επίσης στην ίδια πλατεία του Πεδίον Άρεως θα εμφανιστούν χοροθεατρικές ομάδες, ακροβάτες και ξυλοπόδαροι, εκθέσεις, body painting, θεματικές δράσεις, γευσιγνωσία, workshops, express bazaar και πολλά happenings.

Τα live θα αρχίζουν στις 8 το απόγευμα και θα διαρκούν ως τα μεσάνυχτα την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο κλείσιμο της αυλαίας την Πέμπτη 23 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις αγαπημένων καλλιτεχνών. Παράλληλα θα λειτουργεί το VINYL IN THE CITY, με ελεύθερη είσοδο, που θα μας περιμένει και τις τρεις μέρες από νωρίς το απόγευμα κάτω από την τέντα.

Η καρδιά της μουσικής και του βινυλίου χτυπά στην 17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Be There!

Info :

VINYL IN THE CITY @ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ - ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Μέρες διεξαγωγής : Τρίτη 21 Ιουνίου, Τετάρτη 22 Ιουνίου και Πέμπτη 23 Ιουνίου

Ώρες διεξαγωγής : 5 μ.μ. – 12 τα μεσάνυχτα

Είσοδος : Ελεύθερη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ στο VINYL IN THE CITY και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ : Γιάννης Αλεξίου 6946-052761

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ VINYL IN THE CITY ΣΤΟ FACEBOOK :

http://www.europeanmusicday.gr/

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

http://www.stigmap.gr/umap2907-plateia-protomagias-athina-114-74-ellada.html

vinyl 6

evrw

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman