ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οδηγός ελεύθερου camping για όλους τους ταξιδιώτες

Tweet
Share
Tweet
Share

Είστε λάτρεις του ελεύθερου camping; Αν σκοπεύετε και φέτος να αποδράσετε με παρόμοιο τρόπο, μακριά από τους περιορισμούς του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας τη χάρη της φύσης, καλό θα ήταν να λάβετε υπ’ όψιν συγκεκριμένες παραμέτρους. Ομάδες και συλλογικότητες από τα Χανιά που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα ελεύθερων χώρων και περιβάλλοντος, δημιούργησαν έναν ιδιαίτερα χρήσιμο οδηγό για όσους αγαπούν την ελεύθερη κατασκήνωση.

Όπως αναφέρουν στο εισαγωγικό σημείωμα:

«Έτοιµος για διακοπές; Η ελεύθερη κατασκήνωση είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος να ξεκουραστείς και να έρθεις σε επαφή µετη φύση.Όµως η σχετική νοµοθεσία όπως και η έλλειψη πληροφόρησης περιπλέκουν λίγο την κατάσταση.

Πριν ξεκινήσεις ρίξε µια µατιά σε αυτόν τον οδηγό ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που ξεκινάς να κατασκηνώσεις ελεύθερα. Ακόµα καλύτερα, πάρε αυτόν τον οδηγό µαζί σου. Θα σε βοηθήσει σε πρακτικά και νοµικά θέµατα ώστε να απολαµβάνεις τη φύση ελεύθερα και υπεύθυνα. Η ελεύθερη κατασκήνωση είναι δικαίωµά σου!»

O oδηγός παράλληλα καταρρίπτει μύθους σχετικά με την ελεύθερη κατασκήνωση, δίνει οδηγίες για την αρμονική συνύπαρξη με τους υπόλοιπους κατασκηνωτές, αλλά και συμβουλές για το τι να πάρετε μαζί σας. Τέλος, σας συμβουλεύει πώς να διαλέξετε το σωστό σημείο. Για να τον διαβάσετε πατήστε εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman