ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Ίδρυμα Νιάρχος

Tweet
Share
Tweet
Share

Με παιδικά δρώμενα, συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχος από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου.

Ξεχωριστή θέση στις εκδηλώσεις κατέχει η συναυλία της ανερχόμενης μουσικού Ναλίσα Γκριν, στο πλαίσιο του αφιερώματος του Ιδρύματος στην ελληνική αγγλόφωνη σκηνή με τίτλο «Music Escapades: The Dream Makers Series» (14/7, 21:00).

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παιδική παράσταση με το έργο «Ακούς τη γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα από τη θεατρική ομάδα «Τσόκαρα», η οποία διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 (12/7, 20:30). Τέλος, συνεχίζεται η σειρά κινηματογραφικών προβολών υπό το φως του φεγγαριού «Park Your Cinema» με την προβολή της ταινίας «Τα ταξίδια του Σάλιβαν» (1941), στις 15 Ιουλίου (21:00).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για τους επισκέπτες προβλέπεται δωρεάν μεταφορά κατά τις ημέρες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, με λεωφορείο που θα ξεκινά από τον σταθμό Συγγρού -Φιξ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman