ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

43 σχεδιαστές μόδας περιμένουν τη γνώμη σου

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ανοιχτή online ψηφοφορία για το διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project της Athens Xclusive Designers Week, είναι γεγονός! Από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει και να αναδείξει έναν από τους 43 δημιουργούς που σχεδίασαν το δικό τους σκίτσο μόδας και έθεσαν υποψηφιότητα στο Fashion Design Project, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα New Designers Awards στην επερχόμενη 20η διοργάνωση AXDW.

 

Το Fashion Design Project και η ανοιχτή ψηφοφορία κοινού πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη σεζόν στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week. Στόχος του Fashion Design Project για να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγελματικής απασχόλησης, την ευκαιρία να αναδείξουν το σχεδιαστικό τους ταλέντο, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο χώρο της Μόδας. Ο κάθε δημιουργός υποβάλλει την υποψηφιότητά του στο διαγωνισμό σχεδιάζοντας ένα σκίτσο μόδας, το οποίο στη συνέχεια αξιολογείται και ψηφίζεται από το κοινό. Οι υποψήφιοι δημιουργοί σχεδιάζουν τα σκίτσα τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που αποπνέει μόδα και ένα κλίμα καλλιτεχνικού συναγωνισμού και ευγενούς άμιλλας. Οι υποψηφιότητες συγκεντρώνονται και αναρτώνται στην ειδική εφαρμογή στην επίσημη σελίδα της AXDW στο facebook. Ο δημιουργός που θα συλλέξει τις περισσότερες ψήφους στο διαγωνισμό κερδίζει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην επόμενη διοργάνωση σαν νέος σχεδιαστής μόδας στο θεσμό των New Designers Awards, ακόμα κι αν η μέχρι πρότινος επαγγελματική του κατάρτιση δεν έχει κάποια άμεση σχέση με τη Μόδα. Έτσι λοιπόν, μέσω του Fashion Design Project, ανακαλύπτονται κρυμμένα ταλέντα και νέοι χαρισματικοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της AXDW στο Facebook και ψηφίστε μέσω του ειδικού application ένα ή περισσότερα αγαπημένα σας σχέδια για το Fashion Design Project: https://axdw.ourcontest.io/xHR3Kf.

moda 2

Ο νέος δημιουργός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα New Designers Awards της επόμενης AXDW. Η ψηφοφορία για τον επόμενο νικητή του Fashion Design Project θα είναι ενεργή μέχρι και την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016. Το όνομα του μεγάλου Νικητή θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι.

Η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει δυναμικά, με χαρά να υποστηρίζει τους νέους δημιουργούς, με στόχο την ανακάλυψη, την ανάδειξη και την προώθηση τους στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό και τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια σκηνή μόδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2023 Premium S.A. All Rights Reserved.