ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όταν οι Rolling Stones θα παίξουν για μια νύχτα μόνο στον πλανήτη

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ιδέα προέκυψε όταν οι Rolling Stones συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν ν΄ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των θαυμαστών τους στον πλανήτη. Συζητώντας το μεταξύ τους, τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος αποφάσισαν να δώσουν τις παραστάσεις τους σε έναν διαφορετικό χώρο, στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου και μάλιστα ταυτόχρονα.

Προφανώς και δεν πρόκειται η ροκ μπάντα να κάνει παγκόσμια περιοδεία παίζοντας σε σινεμά. Συνέβη όμως κάτι απλούστερο. Τον περασμένο Μάρτιο το θρυλικό συγκρότημα έδωσε μία δωρεάν συναυλία στην Κούβα, η οποία κινηματογραφήθηκε από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Paul Dugdale.

Έτσι προέκυψε η ταινία «Havana Moon», η οποία χαρακτηρίζεται ως μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, με υψηλής ευκρίνειας γραφικά και ήχο σαράουντ. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από ένα τραγούδι του Τσακ Μπέρι, αλλά και από το γεγονός ότι η συναυλία δόθηκε υπό το φως του φεγγαριού. Υπολογίζεται ότι την συναυλία παρακολούθησαν περίπου 1,2 εκατ. θεατές.

Χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε Ευρώπη, Αυστραλία, Ρωσία, Ιαπωνία και Λατινική Αμερική ετοιμάζονται να προβάλουν την ταινία για μία νύχτα μόνο, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016.

Άγνωστο γιατί, αλλά, η συναυλία, σύμφωνα με εκπρόσωπο του συγκροτήματος δεν θα προβληθεί στις ΗΠΑ.

Η συναυλία της μπάντας στην Κούβα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε τη χώρα και ήταν ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που έδωσαν παράσταση μετά την άρση της απαγόρευσης της ροκ μουσικής. Η προπώληση των εισιτηρίων στις πόλεις που θα προβληθεί η ταινία θα αρχίσει στις αρχές Αυγούστου.
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman