ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ήρθε η ώρα... Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του iphone 7!

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι φίλοι των gadgets και των νέων τεχνολογιών έχουν ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το απόλυτο γεγονός της χρονιάς! Κι όλα αυτά γιατί σήμερα παρουσιάζονται τα νέα iPhone 7, iPhone 7 Plus & Apple Watch 2 έπειτα από πολύμηνη αναμονή, ενώ ακολουθώντας την παράδοση του ιδρυτή της εταιρείας, Στιβ Τζομπς ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, αποφάσισε να αποκαλύψει ο ίδιος το νέο smartphone.

 

Όπως είναι φυσικό, τα σενάρια για τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής δίνουν και παίρνουν. Όπως και να ‘χει, ενώ στο διαδίκτυο εύκολα μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες του τηλεφώνου, δύσκολα καταλαβαίνει κάτι περισσότερο για τα γνωρίσματά του.

Με βάση τα στοιχεία του Forbes, το iPhone 7 δεν θα διατίθεται σε 16G, καθώς η Apple αποφάσισε να πάει το βασικό μοντέλο σε ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Λέγεται, μάλιστα, πως θα υπάρξει και έκδοση χωρητικότητας 256GB.

appli

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες για τις τιμές των νέων «διαμαντιών» της Apple, αυτές διαμορφώνονται ως εξής:

iPhone 7

  • 32 GB: 790 δολάρια (732 ευρώ)
  • 128 GB: 910 δολάρια (843 ευρώ)
  • 256 GB: 1.060 δολάρια (982 ευρώ)

iPhone 7 Plus

  • 32 GB: 910 δολάρια (843 ευρώ)
  • 128 GB: 1.030 δολάρια (954 ευρώ)
  • 256 GB: 1.180 δολάρια (1.093 ευρώ)

Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής, το νέο iPhone δεν θα διαθέτει audio jack θύρα για ακουστικά, ενώ η εταιρεία φαίνεται πως για ακόμα μια φορά επενδύει στις κάμερες. Το iPhone 7 Plus αναμένεται μάλιστα να έχει και μία τρίτη κάμερα, με την οποία θα αντιλαμβάνεται καλύτερα το βάθος στις φωτογραφίες και να εμφανίζονται πιο ζωντανές. Θα είναι σαν να έχεις κολλημένη μια κάμερα GoPro στο iPhone σου.

Ακολουθώντας την Samsung, η Apple αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να κάνει το νέο της smartphone αδιάβροχο, όπως είναι το Apple Watch. Εντάξει δεν θα μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε καταδύσεις αλλά δεν θα χαλάει αν πέσει για μερικά δευτερόλεπτα στο νερό!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Apple Watch, η Apple αναβαθμίζει και το «έξυπνο ρολόι» της. Το δεύτερο μοντέλο του smartwatch θα έχει γρηγορότερο επεξεργαστή, GPS (πιθανότατα για πλοήγηση σε χάρτες), βαρόμετρο, και θα έχει μεγαλύτερη αντίσταση στο νερό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman