ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα πιο περίεργα δώρα για τους χαμένους των Όσκαρ!

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ένας ηττημένος των βραβείων Όσκαρ οφείλει να έχει στο σπίτι του έναν δονητή και ένα κουπόνι… για εκμάθηση «τεχνικών ελέγχου σκέψης». 

Αυτό τουλάχιστον ήταν η σκέψη των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν τα «πακέτα δώρου» για τους υποψήφιους για Όσκαρ ερμηνειών (Α και Β ρόλων) και σκηνοθεσίας. Η αξία του πακέτου, με βάση το Variety, φέτος αγγίζει τα 125.000 δολάρια!

Στην αναλυτική σελίδα του Variety μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα δώρα: Πέρα από τα συνηθισμένα προϊόντα ομορφιάς, υπάρχουν και μερικά... ιδιαίτερα δώρα. Μία διανυκτέρευση τριών ημερών σε θέρετρο στην Τοσκάνη αξίας 1.500 δολαρίων, ένα ταξίδι πολυτελείας με τρένο στα Βραχώδη Όρη του Καναδά αξίας 14.500 δολαρίων, άλατα από τη Μεσόγειο αξίας 1.500 δολαρίων, ένα ταξίδι «γκλάμπινγκ» (σ.σ. όρος που παραπέμπει σε πολυτελές κάμπινγκ) αξίας 12.500 δολαρίων, έναν δονητή αξίας 250 δολαρίων, η δυνατότητα ενοικίασης για ένα έτος αυτοκινήτου αξίας 20.000 δολαρίων.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, οι δημιουργοί προσφέρουν και τις «ενέσεις οργασμού»: Αιμοπετάλια του ατόμου διοχετεύονται με ένεση στον ιστό του κόλπου. Σύμφωνα με τον... εμπνευστή της μεθόδου αυτής, το αποτέλεσμα είναι μία καλύτερη αντίδραση του κολπικού ιστού στη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Σύμφωνα με την εταιρεία Distinctive Assets, το ακριβότερο δώρο που φτιάχνει τα πακέτα δώρων είναι ένα κουπόνι αξίας 20.000 ευρώ. Τι προσφέρει; Η ιδρυτής της εταιρείας Enigma Life, Ολέσια Κάντορ, θα συναντηθεί με κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο «για να συζητήσει το ωροσκόπιο 2015, να αναλύσει όνειρα και να τους διδάξει τεχνικές ελέγχου της σκέψης».
Ποιος έχει ανάγκη το αγαλματάκι, όταν μπορεί να ελέγξει τη σκέψη;

Πάντως να σημειωθεί πως η ίδια η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών δεν εγκρίνει τα εν λόγω πακέτα και έχει μάλιστα προτείνει την κατάργησή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.