ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Burning Man Festival όπως το απαθανάτισαν οι φαν του(vid)

Tweet
Share
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Image 13
Image 14
Image 15
Image 16
Tweet
Share

Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από το πρώτο φεστιβάλ Burning Man κατά τη διάρκεια του οποίου χιλιάδες συμμετέχοντες χτίζουν την ουτοπική πόλη Black Rock επί μια βδομάδα δημιουργώντας μια ξεχωριστή κοινότητα ανθρώπων που ζουν χάρη στη δημιουργικότητά τους, αφήνοντας πίσω χρήμα και κινητό.

 

Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα γιατί στο Burning Man που διεξήχθη φέτος το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και διάφοροι celebrities, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν μαζί και τα smartphones τους αφού το Instagram γέμισε με φωτογραφίες από την έρημο Νεβάδα.

Πραγματοποιήθηκαν μέχρι και φωτογραφίσεις μόδας, ενώ κάποιοι ζάμπλουτοι κατηγορήθηκαν ότι έφεραν μαζί τους υπηρετικό προσωπικό αλλά και χτίστες για να κάθονται οι ίδιοι και άλλοι να παλεύουν κάτω από τον ήλιο για τη δημιουργία της Black Rock.

 

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα δεν έλειψαν και κάποια επεισόδια όταν ομάδα επιτέθηκε σε όσους θεώρησαν ότι καταστρατηγούν το νόημα του φεστιβάλ περί αυτοοργάνωσης κι ελευθερίας. Τα social media, μοιραία, κατάφεραν να εισχωρήσουν και στον ουτοπικό κόσμο του Burning Man.

VIDEO

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman