ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Tα ιδανικά παπούτσια... για όλους τους τεμπέληδες(vid)

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα αθλητικά παπούτσια των 80 ‘s που δένονταν μόνα τους ήταν ένα κινηματογραφικό όνειρο. Μήπως ωστόσο πλέον είναι πραγματικότητα; Η γνωστή εταιρεία αθλητικών, Nike, ανακοίνωσε πως το μοντέλο «Hyper Adapt 1.0», αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για «δοκιμή και αγορά» σε επιλεγμένα καταστήματα της εντός των αμερικάνικων συνόρων, από τις 28 Νοεμβρίου.

 

Η τιμή του παραμένει άγνωστη, αλλά αναμένεται να είναι αρκετά υψηλή αν κρίνουμε από την ιδιαιτέρως πολύπλοκη και πολυετή έρευνα και ανάπτυξη για την κατασκευή τους (σχεδόν 10 χρόνια, σύμφωνα με το Wired).

Κάθε ζευγάρι των HyperAdapt 1.0: διαθέτει εσωτερικό σύστημα καλωδίων και αισθητήρα πίεσης στη σόλα. Όταν τα φοράς, με τη βοήθεια μιας «ισότητας αλγοριθμικής πίεσης», τα καλώδια σφίγγουν και το κάθε παπούτσι «δένει» στο πέλμα σου. Μπορείς να καθορίσεις το πόσο σφικτά θα κουμπώνουν τα παπούτσια στα πόδια σου, μέσα από ένα ζευγάρι πλήκτρων που βρίσκονται κοντά στη γλώσσα.

Ένας διακόπτης LED φωτίζεται όταν τα παπούτσια έχουν δεθεί ή όταν έχουν ξεμείνει μπαταρία και ναι, τότε πρέπει να τα φορτίσεις. Απαιτούνται 3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, που διαρκεί 2 εβδομάδες, με τον (μαγνητικό) φορτιστή, που θυμίζει αρκετά εκείνον του Apple Watch, να παρέχεται από τη Nike. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως τα κορδόνια του HyperAdapt 1.0, δεν χρησιμεύουν σε τίποτα, είναι περισσότερο ένα εφέ, καθώς τα παπούτσια δένουν μόνο μέσω του συστήματος καλωδίων.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman