ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ποιοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης "Η πρόληψη μέσα από την τέχνη";

Tweet
Share
Tweet
Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης «η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ» που φιλοξενείται έως τις 23 Οκτώβρη στον εκθεσιακό χώρο της Φωκίωνος Νέγρη 16.

Ένα διαδικτυακό εικαστικό project του περσινού Οκτώβρη σχετικά με την πρόληψη, μετουσιώνεται σε Ομαδική Εικαστική Έκθεση, στην οποία συμμετέχουν σύγχρονοι εικαστικοί καλλιτέχνες, ενώ ο κ. Σωτήρης Φέλιος επιλέγει για το θέμα της έκθεσης και παρουσιάζει, από τη συλλογή του, έργο της εικαστικού Αλεξίας Μαρούλη.

pazai

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Αποστόλου Μάγδα // Βαφειάδης Κωνσταντίνος // Γκινάκη Αναστασία // Δραγάτση Λουκία // Καράλη Αγγέλα // Κωνσταντίνου Πένυ // Μπλούκου Βασιλική // Μπόμπορη Αγγελική // Πανταζής Δημήτρης // Παπαδημητρίου Γιώργος // Παπαδοπούλου Σοφία // Πετρανάκη Αλεξάνδρα // Σταύρου Σοφία // Φιλιππακοπούλου Μαρία // Χρυσανθόπουλος Αριστείδης.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν φορείς που στηρίζουν την έκθεση, όπως η πρόεδρος της Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, κα Διακοβασίλη που έχει και την αιγίδα της εκδήλωσης, εκπρόσωποι φορέων όπως Άλμα Ζωής, Ακος κ.ά.

Αρωγή και στήριξη στην έκθεση προσφέρει και η κα Νατάσα Παζαΐτη, η οποία παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο οργάνωσης κι επικοινωνίας, κ. Δημήτρη Λαζάρου και συνομίλησε με τους εικαστικούς που συμμετέχουν σε αυτήν.

Πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού συμμετέχει και η ίδια στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού «Pink Glove Photo Competition», ως μοναδική ελληνική υποψηφιότητα με μία εξαιρετικής δημιουργίας και λήψης συμβολική φωτογραφία, την οποία ονομάζει «helping hand».

Στον κατάλογο της έκθεσης η κα Παζαΐτη γράφει :

«Η εικαστική έκθεση "Η πρόληψη μέσα από την τέχνη" συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα του καρκίνου του μαστού. Και δίνει μια διέξοδο στη συνειδητοποίηση και την εξωτερίκευση των συναισθημάτων που δημιουργεί η νόσος σε κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας πρωτίστως τη σημασία της πρόληψης.»

Γενικές πληροφορίες για την έκθεση:

Διάρκεια έκθεσης: 5-23 Οκτωβρίου 2016

Ημέρες κι ώρες λειτουργίας: Τετάρτη-Παρασκευή: 6-9μ.μ., Σάββατο: 12-8μ.μ. & Κυριακή: 12-3μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Φωκίωνος Νέγρη 16, 11257 Αθήνα

Τ. 2108824681

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

felioscollection.gr

facebook.com/SotirisFeliosCollection

Φωκίωνος Νέγρη 16

Αθήνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman