ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δωρεάν εκδηλώσεις τον Οκτώβριο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τον Οκτώβριο με πάσης φύσεως εκδηλώσεις: από γιόγκα και ποδηλατάδες μέχρι σινεμά, εκθέσεις, δωρεάν εξετάσεις και ιστιοπλοΐα, καθώς και τη σειρά εκδηλώσεων Parklife αλλά και τον κύκλο συναυλιών Jazz Διαχρονίες, ένα χρονικό της σύγχρονης jazz σκηνής της Ελλάδας.

 

ΜΟΡΑΛΗΣ, Η ΕΚΘΕΣΗ: Γιάννης Μόραλης – Χρήστος Καπράλος, Μια φιλία ζωής και τέχνης, μας περιμένει επτά ημέρες την εβδομάδα, στο Φάρο, από τις 21 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Πάσης φύσεως εξετάσεις από το επιστημονικό προσωπικό των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, με την εποπτεία της A’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής. Απαραίτητη η κάρτα ανεργίας και πολυτέκνων. Δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 11.00 στο 6955.18.46.51. Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Μικροί και μεγάλοι κάνουν παρέα ιστιοπλοΐα στο κανάλι. Στα προγράμματα του μήνα, περιλαμβάνονται επίσης από γιόγκα για κάθε ηλικία, ποδηλατάδες και πικ νικ, μέχρι μουσικά και εικαστικά παιχνίδια.

JAZZ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το ΚΠΙΣΝ μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη σύγχρονη τζαζ μουσική μέσα από συναυλίες σημαντικών Ελλήνων μουσικών και ποικίλες αναγνώσεις στον χώρο της Αγοράς και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Οι συναυλίες είναι οι εξής:

  • Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, 20.30 Afrodyssey Orchestra,
  • Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, 20.30 Yiannis Kassetas Group,
  • Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, 20.30 Happy Dog Project,
  • Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, 20.30 Baby Trio,

PARKLIFE, ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Η σειρά συναυλιών που αφιερώνεται κάθε φορά σε διαφορετικά μουσικά στυλ και ηχητικές επιρροές, μας προσκαλεί να την απολαύσουμε στο Πάρκο Νιάρχος, μέσα στη φύση.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • Σάββατο 8 Οκτωβρίου, 20.00 – Takis Barberis Group. Συμμετέχει ο David Lynch. – Dimitri Vassilakis & Nana Simopoulos group
  • Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 20.00 – Σαβίνα Γιαννάτου & Primavera en Salonico – Klezmer Yunan

SCHOOLWAVE ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Σε Unplugged έκδοση, οι ροκ μουσικοί του αύριο μας υποδέχονται με τις συνθέσεις τους, παίζοντας σε κάθε γωνιά στο Κανάλι του Πάρκου από τις 18.30.

PARK YOUR CINEMA, ΠΡΟΒΟΛΕΣ: Για αυτό το μήνα, το σινεμά εμπνέεται από τα βιβλία. Μετακομίζει σε μία από τις κλειστές αίθουσες -χώρους της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στον Πύργο των Βιβλίων και μας φέρνει το νέο θεματικό αφιέρωμα «Τεύχος: Βιβλιοθήκη».

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 19.00 The Breakfast Club (1985)
  • Κυριακή 9 Οκτωβρίου, 19.00 Η Λεωφόρος της Δύσης Sunset Boulevard (1950)
  • Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 19.00 Φόβος & Παράνοια στο Λας Βέγκας (1998)
  • Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 19.00 Εξιλέωση Atonement (2007)
  • Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 19.00 Περίπου Ώριμη Young Adult (2011)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman